pa stegni jako. bar 12 kila. ja ih stežim na osječaj i nikada ne otpuste. ako ti otpuštaju tu nešto ne valja. ja ništa ne stavljam osim podloški ako su bile. ako treba nareži novi navoj stavi najbolje šerafe. ako imaš orginal šerafe oni su dobri. na ursusu malom prošle godine sam nareznicama moral delati novi navoj jer se odvojilo. stegnal na osječaj i dan danas gazda nije javil da ima kakvih problema.E narode,jutrosa sam primjetio da su mi se sarafi na trubi odvrnuli i odvojili od reduktora.Zavrnem 3 sarafa koja su se odvrnula,ostala 3 su dobra,s tim da nema onih limova,mislio sam da je do njih pa se odvrnu. Napravim limove zavrnem sarafe i napravim jezik,kad ono sipak opet se odvrnu i dodje do odvajanja. Sta mi je ciniti da se to sanira?
Za zamjenu nosača ne treba skidati kabinuKabina skinuta jer treba mijenjati nosače rezervara
Ja mislim da moj 6245 moze u redove bez problema sa svojim 16.9-28 gumama. Ali taj posao trenutno obavlja 3511 jer je puno okretniji i ne treba mi veci traktor za spricu i kultivator.