bornakutina
Aktivni član
- Tu od
- 5 Tra 2010
- Poruka
- 1,194
molio bi vas za mišljenja i komentare,pošto bi htio kupiti drugi traktor zanima me koliko bi mogao dobiti za svog zetora 6945?pošto ih gotovo i nema u oglasniku neznam se orjentirati.motor je složen generalno,mjenjač nije diran pošto služi perfektno,hidraulik je repariran znači nove gumice,cilindar i klip,novi hladnjak,automatska kuka,poluge od hidraulika su piksirane,zadnje gume su nove mitas 12 platana stavljene u veljači 2011,umjesto roto filtera ulja stavljeni je kao na novijim serijama sto se poslje servisa baca,prednja vuča je također reparirana znači novi ležajevi i križevi kardana a prednje gume su više od 60%.zadnji reduktori su također reparirani stavljeni su novi ležajevi,kočnice su nove,kabina je grijana ima i radio,stakla su sva čitava,registriran je.razlog zašto bi ga prodao je taj da bi htio uzet nešto novije generacije zetora,deutza ili fiata.eto traktor je u super stanju,pali i vozi,hvala bogu još me nije nigdje ostavio,ja ga jedini vozim....
koja je godina cijene su svakakve po meni vrijedi oko 7500 eura do 8500e daj malo slika...
ali da li si siguran da ti ga se isplati prodavat posto si sve to ulozio u njega?