Z
zetor4718
Guest
eee kolega moj zahebo si se ako si odustao od deutza. naravno onih pravih deutz-a zračno hlađenje.
to su nepoderive mašine. imao sam ja prije dx-110 stari moj to je bila snaga.
jedino je bio spor na cesti, ali snaga za povuć ili upaliti na na -20. ma samo okreneš ključ i brm. nema oće neće. ili pali ili nema nafte :roll:
dan danas žalim za tim traktorom. i kad budem u mogućnosti i potrebi za večim uzet ću dx-6.50.
zetor je super traktor, ali za deutz-a nema mjere. jedino s deutz-om treba paziti s mjenjačem. pošto su jako osjetljivi.
moj savjet ostavi se zetora.:|
deutz je meni isto zakon,ali pošto tu kod mene nema čestitog majstora koji bi ga eventualno popravljao zato sam odustao.zetora znam u dušu i svaki njegov dijelić mogu nabaviti,a i dosad sam ih imao dvoje i preprezadovoljan sam!
pa do kolko para uzimaš?
uzimam do koliko netko traži,uglavnom nije problem novac već stanje traktora.
Danas sam prico s covjekom koji je imo zetora i prodo ga poslije 20 dana i kaze nikad vise zetor, ne znam sto nismo puno raspravljali, ali da je to toliko dobar traktor nebi oglasnici bili puni tih traktora, sve na fazon traktor u ekstra stanju nije puno sati 2500-5000rh,motor suh,mjenjac odlican,orginal gume itd, ilh mjenjaju za traktor neke druge marke
ako ti možeš prosuditi kakav je traktor po brojnom stanju u oglasniku onda svaka ti čast!a bez nekih argumenata uopće nema smisla pisati,popričaj sa čovjekom opet da vidimo u čemu je stvar....