• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,240
I neko zrnce znatiželje dal ja to mogu. I onda uživancija kad popraviš stroj ( ili neki njegov dio )
Da ti nemaš volje...... takvima kao ti sam uvijek spreman pokloniti jedan dan života i par stranica knjige (y)

I možda me žena ostavi radi njega:ROFLMAO: Ali, kad se sjetim kak je udoban po polju i jaki na kardanu
Dok si ti dobar prema njoj i jak na kardanu nemaš brige da bu otišla ;)

Evo recimo ja sam svojoj jutros za sutrašnji njihov dan obečal jedno putovanje.
Stavil sam na frižider kartu ljepe naše i dal joj strelicu u ruke pa gde pogodi tu idemo.
Izgleda da idemo iza frižidera......

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,240
Trebalo bi na traktorima,kao i na kamionima napraviti,da se kabina samo prevrne
Postoji ta mogučnost i na Zetorima, onima kaj imaju otraga okretne nosače kabine. Na Đonijima to bude bočno kipanje.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,286
Da ti nemaš volje...... takvima kao ti sam uvijek spreman pokloniti jedan dan života i par stranica knjige (y)

Dok si ti dobar prema njoj i jak na kardanu nemaš brige da bu otišla ;)

Evo recimo ja sam svojoj jutros za sutrašnji njihov dan obečal jedno putovanje.
Stavil sam na frižider kartu ljepe naše i dal joj strelicu u ruke pa gde pogodi tu idemo.
Izgleda da idemo iza frižidera......
Čul sam za svakakva mjesta, na nekima od njih sam i ja svojevremeno prakticiral, ali iza frižidera to još nisam čul. Na veš mašini, pogotovo dok centrifugira, je super. Kaj to ima iza frižidera to mi nije jasno?

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
383
Malo sam ovaj tjedan na putu ( za vrijeme odmora ) proučaval zanimljivo štivo :geek:.
I ne znam zakaj se sad osjećam još bolje bedast nego prije:ROFLMAO:.

1000144384.jpg 1000144557.jpg 1000144389.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh