Zetorboy
Iskusan lik
- Tu od
- 12 Velj 2010
- Poruka
- 2,780
Ima, jdTrebalo bi na traktorima,kao i na kamionima napraviti,da se kabina samo prevrne
Ima, jdTrebalo bi na traktorima,kao i na kamionima napraviti,da se kabina samo prevrne
Da ti nemaš volje...... takvima kao ti sam uvijek spreman pokloniti jedan dan života i par stranica knjigeI neko zrnce znatiželje dal ja to mogu. I onda uživancija kad popraviš stroj ( ili neki njegov dio )
Dok si ti dobar prema njoj i jak na kardanu nemaš brige da bu otišlaI možda me žena ostavi radi njegaAli, kad se sjetim kak je udoban po polju i jaki na kardanu
Postoji ta mogučnost i na Zetorima, onima kaj imaju otraga okretne nosače kabine. Na Đonijima to bude bočno kipanje.Trebalo bi na traktorima,kao i na kamionima napraviti,da se kabina samo prevrne
Pošalji razglednicuIzgleda da idemo iza frižidera......
Čul sam za svakakva mjesta, na nekima od njih sam i ja svojevremeno prakticiral, ali iza frižidera to još nisam čul. Na veš mašini, pogotovo dok centrifugira, je super. Kaj to ima iza frižidera to mi nije jasno?Da ti nemaš volje...... takvima kao ti sam uvijek spreman pokloniti jedan dan života i par stranica knjige
Dok si ti dobar prema njoj i jak na kardanu nemaš brige da bu otišla
Evo recimo ja sam svojoj jutros za sutrašnji njihov dan obečal jedno putovanje.
Stavil sam na frižider kartu ljepe naše i dal joj strelicu u ruke pa gde pogodi tu idemo.
Izgleda da idemo iza frižidera......
Tam je kompresor, a za naše godine je pumpa jako korisna sprava, može pomoči i za slučaj srčanih tegoba ako ne napumpa tam gde je zaplaniranoKaj to ima iza frižidera to mi nije jasno