Opet kritiziraš :mrgreen:marko hurlimann xa86 kaže:[quote="ŠANANA":1fzng3tf]evo od tih svih jedino 6340 mi liči na pravi traktor, lijep mi je :mrgreen:
Nebi se s tobom složio, u mom selu ima oko 10-ak zetora, 4320 i 3320 su se pokazali kao najbolje serije,ŠANANA kaže:a ne,ne, ja samo velim da su meni dobri jedino provjereni traktori, poput 63 i 7340, a ovi novi ostali, fala lepa, ali nikad
Nebi se s tobom složio, u mom selu ima oko 10-ak zetora, 4320 i 3320 su se pokazali kao najbolje serije,DF&Torpedo kaže:[quote="ŠANANA":1mz5wlo6]
a ne,ne, ja samo velim da su meni dobri jedino provjereni traktori, poput 63 i 7340, a ovi novi ostali, fala lepa, ali nikad
DF&Torpedo kaže:@šanana
Tebi možda sad jesu najbolji, ali da si ga imao možda bi drugačije sad razmišljao...
ali ovi strariji 7340 su katastrofa
Stariji su dobri nije da ga nismo imalijokapz kaže:ali ovi strariji 7340 su katastrofa
Oni stariji Zetori 7340 (oko 98 god) izgleda ko moj sam kockasta svjetla ima, ti Zetori su nepoderivi!! Kod mene ih ima ko "govana" i svi su prezadovoljni ko i sa serijama ko što je moj... Ima i par proxima nekvare se al kažu da puno troše osobito proxima plus 105! Jedan je imo 7245 i zamjenio ga sa novim 7340 i još ni dan danas nije prežalio starog 7245!!
@ DF&Torpedo
Na koje si ti Zetore mislio??