ok štima to što veliš,ali to može biti i sa bilo koja dva traktora različite snage,po meni je uvijek bolje sa malo slabijim raditi (ne preslabim,naravno) :scratch iz jednog,jednostavnog razloga što sa slabijim traktorom bolje moreš osjetiti kak je preši otraga,jer mislim da nikomu nije u interesu da si polomi neki stroj :scratch ,nego da mu taj stroj što duže služi bez nekakvog popravka :mrgreen:kikic MF kaže:joj daj ne pričaj gluposti pa to možeš pričat maloj djeci. mf nju na 15 km/h može rastepsti kako mu dođe jer snaga na kardanu da je na mf-u 110 ks a na zetoru 80 opet je razlika. stvar ma da neznam kako baliraš s zetorom i s mf-om onče ju uvjek bolje stisnut osim ako ju pustiš ranije kad neznaš da je puna pa se bojiš da ju mf ne polomi a na zetoru čuješ na motoru da zvoni pa ju puštaš kad mu dođe teško pa je bolhe stisnita. tjer ju s mf-om da počne krepavat pa ju s zekom nečeš moči dič
zetora 6245 imam ja i mf-a 3080 al zeko nek se skrije na svakom poslu od mf-a kako ti uspoređivaš a pogotovo na baliranju