Jau čovjek, isti si ti siromak kao jakojem se sve dogodikao i meni.Kad bi imao na loteriji takvu srečo pa bio bi pun novaca uvjek:rolleyess:znaš dođe takvu vreme,kad te dotuče svuda,a vidjet češ,možđa če sada naprijed iti traktor kao đavolo puno dosta godina!!Ode mi na boš pumpi nešto i pusti gorivo u ulje - fino repariram boš pumpu i ajd metnem i nove dizne.
Ne prođe 10 dana i odu gumice na cilindrima - kupim nove sklopove i polu sredim mašinu.
Idem neki dan cestom i smrzne mi se gorivo i to euro dizel , skinem čašicu - ona puna leda ( voda ) popizdim jer sam ostao na križanju lupim malo jače i polupam čašicu i feder - kupim novu pumpu.
Idem ga upaliti , ozraćim , verglam , verglam i skurim anlaser - repariram i njega.
PITANJE :
Koliko sad vrijedi moj zekan 5711 - UŽAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šta pričaš?kakav aditiv u dizel?Kod nas to pumpe večodavno u početku zime same stave unutra i onda nema smrazivanja !!:scratch@ihorzic
Tebe je baš bila krenula loša sreća :madmana: dobra stvar je da si sad sredio traktor, -sve novo
Sreća pa je Zetor, da je bio Deutz ili Massey, za to godište koje je tvoj 5711 koštalo bi te puno, puno više i para i vremena ali i živaca. Sad ti Zetor vrijedi puno više.
U gorivo obavezno sipaj aditive protiv smrzavanja, ako se misliš voziti traktorom po ovoj hladnoći. Bočica za 500 lit. Dizela košta manje nego ta staklena čašica sa federom i mrežicom.:supz: