I
ihorzic
Guest
evo opet se vračate na temu smrzavanja - ali da vam kažem " ono što sam napisao prije o gorivu stoji"
nafta se na ovim minusima smrzava !!!!
nafta se na ovim minusima smrzava !!!!
isao sam gledati zetora 7045 za njemacko trziste zadnje gume 16.9 34 cola a prednje 13.6 24 ima pomocni cilindar na hidraulicnim rukama brzi kardan itd pa me zanima koliko taj traktor ima konja i zasto mu uopce sluze ti veliki kotaci ?Inace traktor izgleda ogromno a zvuk je neopisiv reski jak zvuk kao d aima 150 konja inace nezam na sta da pripazim kod tog traktora?
Pozdrav bornakutina :arrow:
Zetor 7045 ima 70 ks :rolleyess:.
a zvuk je neopisiv reski jak zvuk kao d aima 150 konja
da mu nije šupalj auspuh
ima 64.5 ks :rolleyess:
Kak može imati 64 ks. koiliki mu je borung ,.. joj , joj
Taj traktor ima oko 65-66 konja, a inace su snazni i jako izdrzljivi.. ja sam imao nekoliko takvih i za brzinu su bolji od 7245..imaju spore mjenjace tako da su mu skoro sve osim 5 brzine radne..
Ti si gledao vjerovatno ovaj traktor..http://www.njuskalo.hr/traktori/euro-zetor-7045-oglas-3805496
šta će biti sa ursusom ,ide u trgovinu ili ostaje,
jesam traktor ne izgleda lose samo mi je cudno zasto je ta cijena neznam u cemu je caka motor izgleda dobro ne dimi i dobro pali ima zimsko paljenje kao ovi stariji modeli.Covjek kaze da ima i jedan mali spremnik sa gorivom da dizne mogu odmah povuc gorivo zato jel im je rezervar nisko tako da nema problem sa prvim paljenjem.Prednja vuca radi ali krci kad se iskljucuje kardan ali ne na rucnom kvacilu vec na onoj malo rucici mora gas bit jako nizdak da iskljucis kardan...naprijed di je onaj bolcn na prdnjoj vuci ona koljevka je malo kao napukla. Kaze da je vukao malcer 2,7m bez problema....alii traktor izgleda strava....jos su mu kotaci zamjenjeni pa je jos i siri sta mi jos mozes reci o getribi da li je to getriba kao i na mojem ursusu da mu je 5 spora brza od prve direktne ili mu brzine idu po redu kao na ovim novijim modelima inace to su prvi modeli koji su imali ventilaciju u kabinama...
kod nas pumpe u gorivo jedino sipaju vodu, a o aditivima nema ni govora. Dok su bili oni veliki minusi, veći problem mi je stvarala upravo ta voda u gorivu nego parafin.Šta pričaš?kakav aditiv u dizel?Kod nas to pumpe večodavno u početku zime same stave unutra i onda nema smrazivanja !!:scratch
A kažu naši momci, da ni kod nas nemaju sve pumpe isto dobrog dizla.Pored mene ima nekvu pumpo za poljoprivredbo.Mala stara pumpa.A jedanput točim u kawasaki motor i imao puno problema. Onda stavim u swift opet isto.Doista imaju loši dizel!
ma je*eš kvalitetu kad su digli cijenu , sad kad pogledate u bosni 2 kn jeftinije nek kod nas ,
ne znam kak je dalje ali kod nas je katastrofa