Cowboy
Dobro znana faca
- Tu od
- 7 Velj 2011
- Poruka
- 2,449
koliko sam ja shvatio ti imaš 3 ulaza na balirci koji zahtjevaju pritisak, povrat na traktoru ti ne treba. Dvoradni cilindri imaju dva ulaza i jednoradni ima jedan ulaz, povrat mu je preko istog crijeva. Na traktoru imaš samo dva izlaza koji mogu biti pod pritiskom.Da za pickup je, jedno crijevo bi trebalo bit za povrat al stvar je u tome kad spojim pickup i vrata, digne vrata a ne može ih spustit, jer vrata ne mogu spustiti slobodnim padom, vrata nemaju zaključavanje nego su zatvorena preko zatvorenog protoka jednom kad se spuste....lud sam...na proximi ima razvodnik za kupit sa dodatna 4 priključka, al ovi u Kiršu ne znaju jel paše na moj, jer nema im servisera trenutno...
Ja bi tu ugradio "T" razvodnik i spojio ga ovako: 1. krak bi spojio na izlaz sa traktora, 2. na cilindar pick apa a na 3. bi ugradio ventil koji mogu otvoriti i zatvoriti rukom i na njega prikopčao crijevo koje ide na donji kraj cilidra vrata. Drugo crijevo koje ide na gornji kraj cilindra vrata bi spojio u drugi izlaz sa traktora, kako inače i ide.
Kad ti je otvoren ovaj ručni ventil na razvodniku, povlačenjem ručice na gore, podići ćeš pick ap i istovremeno otvarati vrata. Nakon što izbaci balu, spuštanjem ručice u traktoru spustićeš pick ap i zatvoriti vrata. Kad spustiš vrata do kraja, onda rukom zatvori ovaj ventil i tako će ti onda dalje raditi samo pick ap, povlačenjem ručice gore, podići ćeš ga a povlačenjem dole ćeš ga spustiti. Kad ti treba da otvoriš vrata, onda samo otvori ovaj ručni ventil i povuci ručicu u traktoru...
Pretpostavljam da su ti ova dva dvoradna cilindra oba na vratima. Koliko ja znam, vrata nigdje ne otvara samo jedan cilindar. Ako je tako onda će ovo kako sam gore opisao raditi. A ako nije, onda neznam. :scratch moraćeš sve podrobnije opisati i objasniti. Ako možeš, daj stavi slike tog razvodnika na balirci, jeli on ima kakve ventile na sebi tj. dali je aktivan ili samo spaja ta dva cilidra na vratima.