Ne znam kakav je filter zato sto jos nikako nismo mjenjali,tek se na 500rh mjenja ulje i filter hidraulike ali nam je cudno to zato sto pumpa ne zuji kada je ulje gusto i ladno nego obrnuto kada se zagrije i razrijediPromjeni filter najprije. Jel ima uložak ili normalni na navoj? Pumpa zuji kad nema dobar protok. Pregledaj taj stari filter da nema špene u njemu.
Zetor u Bosni ima samo 1 godinu garancije tako da ta opcija pada u vodu 🤷♂️Najbolje zvati servis. Valjda je pod garancijom još. Nek popravljaju.
To svakako,ali sada i ne radi nista posebno a ulje u motoru mjenjali prije sjetve kukuruza a svakako planiramo prije sjetve psenice uradit veliki servisAli filter zamijeni, neće se Zekan naljutit ako je 50-100 sati ranije a mogao bi biti ljut ako bu kasnije.
Kak palis kad stoji recimo prek noci i tak par dana?Ako netko zna ili je imao sličan slučaj,radi se o zetoru 4340 1600 rh
povremeno radi neravnomjerno.Znači kad radi ok onda ide sve dobro,ali kad ga ugasim,može i na 5 sekundi kad ga upalim više ne rdai ok,ne reagira na pedalu gasa nego radi po svoje,ode u visoke okretaje,pa mu padnu i skroz se ugasi,pa ga opet upalim,pa se opet zaleti,pa mu počnu padat okretaji,da bi za 5-6 min opet proradio ok,koji put se desi u istom danu više puta,a ponekad radi normalno cijeli dan.Pregledao sam sve cijevi od naftei sve izgledaju ok,skidao sam ih i sve su protočne,čašica goriva čista,filter nafte novi,neznam šta bi još moglo biti
Prvi sam vlasnik,i traktor je redovito održavan