• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Koje god da metne nebu potrgal getribu zbog njih.
Najbolje da metne koje su mu upisane u prometnu da ga nebu policija na cesti zajebavala.

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Koje god da metne nebu potrgal getribu zbog njih.
Najbolje da metne koje su mu upisane u prometnu da ga nebu policija na cesti zajebavala.
Kod nas u Bosni nema tih zezancija, u saobracajnoj/prometnoj pise samo ime vlasnika, broj tablica,mjesto i KW tako da mozemo kako hocemo haha. Kad sam bio na tehnickom samo slikali napravili papire i kaze sretno ,tako je i sa autima. Divlji zapad zato imamo na putu raznog šrota.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Divlji zapad zato imamo na putu raznog šrota.
Vjerujem da teško narod moze priustiti šta bolje pa barem im u susret izađu, a ne kod nas ima slučajeva da ljude s traktorima ne puste jer je hrđav traktor, majko Božja.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Kod mene na 904 ima naljepnica 540 --1000, ali pojma nemam kako se koristi.

Iskreno, još uvijek nisam ni isprobao kardan na njemu,ne znam ni je li ispravan :D

bole1994

Član
Tu od
16 Lis 2011
Poruka
279
Da me xxx nemrem se setiti koja žica, ali nemaš kaj pogrešiti da i fulaš.

Uglavnom, srednja je masa. Jednu bočnu otpojiš i pikaš ju na masu. Ako čuješ u satu da motorič okreče kotačić brojača to je to. Ako dost dugo klikaš žicom po masi i broj se mora okrenuti.
Ako se nist ne dogada probaj drugu bočnu žicu.
Tek sam sada uhvatio vremena da vidim ovaj davac impulsa,i vidim da su spojene samo 2 zice
Masa u sredini i kablo na lijevoj stopici koje ide prema instrument tabli
Treca stopica je prazna
Na sta se ona spaja?

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,787
Iz sata idu dvije žice. Jedna broji radne sate, a druga okretaje.
Potraži žicu od sata, pa vidi koja ti fali.

bole1994

Član
Tu od
16 Lis 2011
Poruka
279
Iz sata idu dvije žice. Jedna broji radne sate, a druga okretaje.
Potraži žicu od sata, pa vidi koja ti fali.
20210811_143646.jpg 20210811_143700.jpg

Zelena je na davacu spojena
A imaju jos ove 3 tj 5
2 sive
2 plave
1 bijela
A ove dvije plave mi se ovd zavrsavaju ispod inst table

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,787
Bijela i zelena (ako me pamcenje dobro služi )idu na davač impulsa.
Za ostale neznam, a ako me oko još donekle služi imaš plavu i ljubičastu za koje isto neznam kam idu

Najnoviji postovi

Na vrh