Prema bloku, na one tri matice M10Pozdrav narode,jedno pitanje onako kratko Gdje se zakrece PVP na zetoru 6711 da bi dobio malo bolje paljenje? Da li prema bloku ili od bloka motora?
Prema bloku, na one tri matice M10Pozdrav narode,jedno pitanje onako kratko Gdje se zakrece PVP na zetoru 6711 da bi dobio malo bolje paljenje? Da li prema bloku ili od bloka motora?
Mislim da ne, treba probati ali ne vjerujem da je ista.Jutro
Da li se mogu prepakovati elemeniti iz originalne ac pumpe kojoj je pukla jedna uska u kuciste od nove zamjenske ac pumpe koja je odradila max 20 sati i vec je pustila naftu u karter
Zetor 5211 pumpa sa 2 sarafa
A sad mozda malo glupo pitanjeMislim da ne, treba probati ali ne vjerujem da je ista.
Ima šanse da izmješa jer pumpa ima centralno podmazivanjeA sad mozda malo glupo pitanje
Ima li uopste sanse da ac pumpa na ovom traktoru pusti naftu u karter?
Nema šanse jer ti je pod broj 29 kajla koja će ti najvjerojatnije smetati,a i komad 38 će ti se pomaknuti,a najvjerojatnije će ti ispasti i komadići pod brojem 28Pozdrav.Ova poluga(41) bi se trebala moći izvuć,i ponovno vratiti bez ikakvog skidanja,rasklapanja kućišta?
Zamjenio bih dva o-ringa(39),sumnjam da mi zbog njih bali ulje na kućištu,ništa kritično.
View attachment 42866
Getriba je bila pretresana pred 5-6 godina, mijenjano je nekoliko zupčanika i ležaj spojničke. "Zazor" je podešavan "od oka", da ne podere papir. Kad je traktor pod opterećenjem i otprilike srednjim okretajima, čuje se nešto poput tuljenja, a kad idem nizbrdo ili je pod manjim opterećenjem, kao da se malo zaletava, kao da ima lufta. A gle, to je moja pretpostavka... eh sad, kad odem pravom majstoru - on će znati točno (pa napišem da li je bilo do toga, ili nešto drugo).kako znaš da ti nevalja zazor konusno tanjirastog baš me zanima u akademske svrhe?