• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
443
To sam ja imao na rođakovom 5320 stopica je izgorjela i imao loš spoj, ali ne stalno malo radio malo ne. Bojim se da i nešto slično imam na proximi samo kaj ona neće uvijek verglati.
 

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,164
Najgluplji kvar ikad. U konektoru je stopica sprhla i nije imalo plus…
Takvih glupih kvarova ima more,uvijek kad stavljaš novu stopiu malo je stisni sa kliještima da ide "na tvrdo" i nema takvih problema više ;)
 

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
443
Lijep Zetor, a sigurno vrijedi i lijepi para
19500, ali ima reverzer (kaj po meni, a i novom vlasniku vrijedi barem 2000 eura) zadnji kotači 30 cola, sve 4 radijalne gume zadnje su napravile oko 1200 rh, a prve oko 1500 rh ripne skoro nove. Radna svjetla složena komplet sa drugom instalacijom sa relejima i posebnim osiguračima, a i stvarno je održavan i podmazivan maksimalno nakon 2 rezervara goriva.
 

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
664
Bok, ne radi mi ručna na Zetoru, promijenio sam sajlu, sa ručicom je sve oke, sajla je skroz raspuštena i mogu povući samo na prvi "zub" zanima me dali mogu što razraditi dolje oko poluga ispod kabine ili moraju ići širom kočnice ? I dali zrak imam kakvu ulogu sa ručnom ili samo koči prikolicu ?
 

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
664
Teško za povjerovati ali u novoj sajli nešto šteka nisam prije ugradnje ni provjeravao, zamijenjena sa drugom i sad je oke
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Mićko123

Član
Tu od
25 Tra 2021
Poruka
98
Pozdrav svima,
Kako pravilno naštelovati kočnicu mjenjača Zetor 7045. Pošto pritiskom na papučicu kvačila uopšte se ne pomjera poluga koja gura kočnicu mjenjača. Dešava mi se kada se zagreje traktor i ulje u mjenjaču, da kada je u leru i kada pritisnem kvačilo i pokušam ubaciti u brzinu on krči, kad je hladan normalno šalta jer vjerovatno je gusto ulje pa ono zaustavi snop zupčanika.
 

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,164
Ako misliš na onaj dio kod kvačila sa gumicom,znači kad pritisneš kvačilo do kraja,ona valjkasta guma mora biti blago stlačena
 

Najnoviji postovi

Na vrh