• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
395
Je, istina , više ga raskapam nego kaj delam s njim. Al, takvi mi je horoskop.
Nego, onaj semeering na spojničkoj osovini je bil katastrofa. Opal je van doslovno. Muči me kaj spojnička ipak malo previše lufta ima. Znam da treba malo, ali mislim da možda novi semering nebude riješil moje probleme.
potisni ležajevi isto sviraju.
lamele zamašćene, idu nove svakak. Onaj ležaj u korpi mi izgleda Ok, ali sad kad već mijenjam, budem i njega.
I Pukel je jedan šeširić .Šarafi koje drže capice ( 2 na kardanskoj i 2 na vučnoj )su zavijeni te samim tim nisu ravno stajale u odnosu na potisni ležaj.
Capice bi isto nove ubacil.
Mislim, najradije bi celu novu korpu kupil da znam da nije neko zamjensko sranje.
čekam mišljenje 😅
1000144889.jpg 1000144903.jpg 1000144898.jpg

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,872
U kardanskoj spojnički imaš isto semering, otpusti ona tri imbus šarafa kaj drže kučište lagera i izvadi spojničke van da vidiš kakavi su igličasti lageri ako još postoje uopće. Ili ne diraj niš ak se nećeš iznenaditi :unsure:
Jel ovo spada pod ⚒️ ili🛌 :hahah:

Najnoviji postovi

Na vrh