• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
482
Gledam i ne vjerujem . Mislim ono...maa, kapa do poda @MUHA . Da se ne ponavljam, najradije bi ti dopelal svoju skalameriju da mi složiš kak Bog zapovijeda. Ovak bum non stop visel po forumu i dosađival :hahah:

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
499
Kolko za tako nešto treba muke, truda, znanja, vremena itd. tako nešto mogu cijeniti samo ljudi koji su nešto slično (pokušali) raditi.
Vjerujem da je ženski dio obitelji bio prezadovoljan sa pofarbanim dijelovima u kući ????

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,397
Ženski dio obitelji je sigurno zadovoljniji gda pronađe pofarbane dijelove u kući nego da, na primjer, pronađe kakvu pofarbanu susjedu. :unsure:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,303
Gledam i ne vjerujem . Mislim ono...maa, kapa do poda @MUHA . Da se ne ponavljam, najradije bi ti dopelal svoju skalameriju da mi složiš kak Bog zapovijeda. Ovak bum non stop visel po forumu i dosađival :hahah:
Nisi jedini, ali ja bum ti rađe slovima pomogal nego bilo kaj delal.

Kolko za tako nešto treba muke, truda, znanja, vremena itd. tako nešto mogu cijeniti samo ljudi koji su nešto slično (pokušali) raditi.
Vjerujem da je ženski dio obitelji bio prezadovoljan sa pofarbanim dijelovima u kući ????
Znanje više manje, volja je najbitnija. Kad se nje ima sve ostalo dođe samo.
Ženski dio se malo bunil, ali srečom ispravna su mi oba uha pa na jedno uđe, a na drugo izađe.... ko i ostala večina maltretiranja.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,303
Između sličnih radova koje sam delal, a da pripadne temi, izdvojil bi još jednog starca kojem sam udahnul malo mladosti.

Ovakav je došel, tu sam samo malo polimaril i par mehaničkih kvarova otklonil.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
482
Ova zlatna boja mu paše ko As na cenera. Brutalno sređeno, jako jako jako puno truda je trebalo za to. Pa to je za muzej

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,303
Podupliciral sam sliku u prošlom postu pa sam ju sad zamjenil drugom.

I meni se dopada ta kombinacija boja, a nažalost ni jedan u muzeju nije završil.
Vlasnica kad ga je vidla je bila 40-50 let mlađa, nažalost, nedugo nego kaj ga je unuk dal na uređenje je otišla sa ovog svijeta, ali bila je jako sretna.

Dal sam si truda pa sam tvorničke naljepnice i pločice sačuval kolko god sam mogel.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
482
Ostal sam bez teksta.
Tak nekaj treba uživo vidjeti, opipati, kresnuti, prepeljati...detalji su vrhunski, oni i rade razliku. Tek sad sam skužil da i 25 tak ima hidraulične kočnice, posudica mu se drži sa desne strane blatobrana i lijepo se vide lajtungi. Bome je svojevremeno bil napredan stroj.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,303
Tak je, a ona ručkica među nogama (ispod sica) ti je ventil kojim određuješ da koči desni ili lijevi kotač.
Dok je ovak gore onda koče oba.
Malo nespretno za rukovanje pošto na sebi ima povratnu oprugu pa treba držati jednom rukom ručku, a drugom volan ali za ono vreme....

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
482
ima povratnu oprugu
Ima smisla, inače bi se zaboravilo vrnuti u srednji položaj, pa bi bilo zanašanja i kad ne treba.
Uglavnom, ove slike su odmor za oči. ( Vjerujem da se i ostala cijenjena forumska ekipa slaže )
Kapa do poda majstore Muha

DamirV

Novi član
Tu od
10 Lis 2022
Poruka
16
Večer.Na koju stranu moraju gledat ovi zubi na klipnjači?

Prilozi

• 20250428_210318.jpg
    20250428_210318.jpg
    25.5 KB · Pregleda: 12

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,303
To nije zub, to je uteg koji gleda prema bregastoj.
Zub ima na nekim klipovima iznutra.

Najnoviji postovi

Na vrh