Razlika je u podešenju pumpe, a možda i načinu deklariranja snage.koja je na kraju razlika između 5245 koji ima 52ks i 3340 koji ima 45ks, motori su isti.
Malo biraj riječi, molim te.pričaš gluposti, 3320 ima oko 3100 kg, a podizna moć mu je 1900 kg na polugama hidraulike... a ak nemože nosit tanjuraču od 24 diska koja ima 500-njak kg , ja bi ga zapalio odma u dvorišću
Više ni sam neznam ,svatko tjera svoje, i na kraju manje znam nego prije no što sam postavio pitanje.... vidjet čemo za vikend kada idem gledat traktor
Da se puno ne mučiš Zetori sa starom pumpom imaju po katalogu manje snage i malo dime Zetori sa novijom pumpom imaju više snage i skoro ne dime a u praksi više od 40 godina stariji su osjetno jači samo malo tromiji .
Razlika je u podešenju pumpe, a možda i načinu deklariranja snage.
Malo biraj riječi, molim te.
3320 s kabinom ima oko 2800kg, a koliko mu je opterećenje prednje osovina od toga?
S dizanjem nosa nema veze podizna moć, već centar mase tereta iza zadnjih poluga.
Tovaril sam gnoj sa Z6211 i stražnjim utovarivačem. Svaki mu je put hidraulika podigla nos pri trganju gnoja.
I zadnja stvar: vi, dečki iz ravnice, nemate prilike doživjeti stvari koje se doživljavaju na bregima :
Ako je snaga u fizici definirana kao izvršen rad u jedinici vremena, reći da je tromiji sustav snažniji.... think):
U prometnoj piše 41 kw i 3050 kg.....
Bar netreba anlaser i akumulator kaj nije idila kad traktor u šumi nemože prazan sa lancima na četiri kotača u breščić emo)::fiery: Kam misliš od Huma prema Kipišču ili Hraščini ?
Da se puno ne mučiš Zetori sa starom pumpom imaju po katalogu manje snage i malo dime Zetori sa novijom pumpom imaju više snage i skoro ne dime a u praksi više od 40 godina stariji su osjetno jači samo malo tromiji .