• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

zetva soje 2010

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
gotoni smo bili prosli tjedan kombajni su bili dva nova deutz fahr 5690 i 5660 i stari 1610.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Kod nas je slaba soja,oko 1.5-2 tone/ha dok lani 3t
Nešto me muči kombajn nemogu ga naštelet neče mi dobro otrest soju pa dio mi ostaje neizvršen,a proslu godinu sve bilo o.k.
dal znate u čemu je problem,sad je dosta mekano zrno soje i jako se drobi...:cry:

Zlatko123

Član
Tu od
14 Sij 2010
Poruka
201
Kod mene super prinosi soje..prezadovoljan sam sipala je vise od 2,5 tona po jutru...bice i slika..:)

tatar

Član
Tu od
16 Ruj 2009
Poruka
454
mozda bi trebalo malo gumice prosrit pa bi islo ili stavit duple a ne ko bik samo teraj pa kak bu

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Bik ti je u gačama.....
Neznam di da uzmem šire gume,a i di b i uzel za duple. nije to zmaj pa da u svakom grmu ima felga...
Tu ni duple nepomažu jel se izmedu omota blato i onda samo proklizava.
tata je bio malo nesmotren i jeb...

tatar

Član
Tu od
16 Ruj 2009
Poruka
454
mi kombajnirali soju ovaj tjedan i išlo dobro dok se nije sve ljepo zaljepilo pa počelo srat na veliko svi transporteri izgledaju ko da su bili u ljepilu a čovjek mi kaže samo ti teraj NEMOŽE ON VIŠE ČEKAT TO TREBA SKINUT KAKO GOD!!!!
DA POLUDIŠ VAGA 30 % a kad je bila 18 bilo mu puno pa je ovo sad valjda bolje .

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
mi kombajnirali soju ovaj tjedan i išlo dobro dok se nije sve ljepo zaljepilo pa počelo srat na veliko svi transporteri izgledaju ko da su bili u ljepilu a čovjek mi kaže samo ti teraj NEMOŽE ON VIŠE ČEKAT TO TREBA SKINUT KAKO GOD!!!!
DA POLUDIŠ VAGA 30 % a kad je bila 18 bilo mu puno pa je ovo sad valjda bolje .

nebi ja tero svoga kombaja u tako šta :scratch
ja svoju soju što nisam ovršio pošteno zaoro na 40 cm jer je počela trunit od prevelike vlage a ovo što još imam to nemogu ni orat jer je bloato na njivi da nemoš ni pomišljat da bi išo neš radit

tatar

Član
Tu od
16 Ruj 2009
Poruka
454
kad su dobar i budala braca , onda ideš radit nekome što ni sebi nebi !

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
jeste krenuli sa sojom

još nisam ni suncokreta počeo skidat, a ne soju :butthead: na soji ima dosta zelenog lista pa neam u planu ništa još dirat :mrgreen:
el su kodvas počeli skidat soju :scratch prinos ???

Na vrh