Jok, moj ćaća ih stvorio. Što je najgore i je u jednu ruku. Jer je i on bio u toj stranci do '95. Onda je završio rat pa više nije bilo interesa za budale. Ajde brate mili, ne pričaj svašta, znamo tko je HDZ i SDP, a rezultate njihovog rada gledamo svaki dan. Isto sranje, drugo pakovanje. Znamo i da će izbori još malo, ali mislim da nema potrebe da se i ovdje vrši promidžba.
@Savo, vjerujem da više-manje svi tako funkcioniramo do jedne mjere i tako si gotovo u potpunosti zadovoljiš vlastite potrebe za hranom. Čini mi se da se pomalo vraćamo u vrijeme robne razmjene. Ajde, kad čovjek ima neki posao pa s time pokrije režije i neke tekuće troškove, gorivo i to. Trebat će jako puno vremena dok se to sve skupa vrati u normalu, pogotovo u Bosni. Vi bi mogli svi skupa živjeti od borovnica, malina, šljiva, jabuka, ovaca, krava, ali jbg. Ne ide ništa preko noći. Sjećam se kad je prije par godina u Rami bila pomama za sadnjom bijelog luka, tj. češnjaka. I to je trajalo dok nisu skužili da moraju naći tržište. Onda se pojavio ranije spomenuti Todorić i obećao otkupiti sve količine. Normalno, otkupio je on to, samo što je cijena bila oko 2 KM... Pa sad ti živi od toga u jednoj pasivnoj planinskoj sredini.