Tu istu stvar sam imal na Deutzu, procurio je orbitol volana, pa sam stavio drugi od IMT-a zglobaša, ali je veće kubikaže pa je bilo dovoljno pola kruga volanom da smota sa pune lijeve na punu desnu stranu kotača, pa se nije moglo tak voziti, nakraju sam promjenil gumice na originalnom orbitolu, i sve pet. kad se zagrije ulje onda je bila poplava ispod kabine.muhanicar kaže:Dal bi se promjeniti semering ili o-ring (ovisno o izvedbi).
Ali nema izgleda, moraš biti siguran od kud curi, a kad se zagrije u žetvi onda bu teklo
josip123 kaže:danas i ja po prvi put isprobao zmaja u u.repici,adapter sa stolom radi jako dobro,a kombajn ne rasipa repicu jer smo ga dobrano pretresli i pazili da se i svako sumljivo mjesto na kojem može biti gubitaka začepi.prinos je zadovoljavajući na 0,5kj izvršeno je oko jedne tone u. repice.
Axial kaže:Bok svima!
Glede licence Zmaj-a jedan čovjek blizu mene (iz Velike Trnovitice) tvrdi da ima doma starijeg New Hollanda koji je jednak Zmaju 141. Paše većina dijelova sa Zmaja na njega. Mislim da se ne radi o licencnoj proizvodnji nego o kopiranju. Ako budem u blizini možda ga odem pogledati.
Bobo kaže:O, kolega, pa i ti nanjusio forum
Taj belgijski Univerzal je mozda zmaj univerzal, al za 142 to ne mogu tvrditi.
mislim da je visina Z142 3,75-3,8m,ali ja bih ti preporučio da sa objektom ne ideš ispod 4,1m jer tko zna možda ćeš nekada kupiti veći kombajn od zmaja.Hrco01 kaže:pravim objekt za poljp. strojeve. Pa pošto u skorije vrijeme planiram kupit kombajn zanimaju me dimenzije tj. visina zmaja 142???