To ti NITKO ziv ne moze reci...
Komplate remenja i lanaca ce te lijepo kostati. Ja sam to na 132 mjenjao, pa me opalilo po dzepu fino. Lezajevi ovisno kakve ces kupovati, ako ides na NTN ili nesto tog kalibra, opet ko svetog petra kajgana, a ako ces nesto losije, zna se da je i cjena niza. osovine kao osovine ne bi trebalo dirati, ako prije kupovine svaku pregledas i utvrdis da nisu grbave ili varene...
Prenitavanje kose ti je isto 500-tinjak Kn, ak oneces mjenjati duple prste, vec sao plocice na njima. Jako krvav posao ako nikad nije bilo mjenjano. Bolje kupi neki koji je onako fin, utegnut, nek je boja malo i losija, samo da je ispravan. Prve godine ispipavaj teren, samo ga teraj, mjenjaj samo nuzno. U sezoni ces mu saznati sve boljke i znat ces prilikom sredjivanja na to obratiti paznju. itu stvar sam i ja radio sa svojim zmajem. Kako sam ga kupio, tako je isao u soju, samo sam ga podmazao.
Uglavnom, jako velik trosak ako novaca, tako i zivaca. Ako je neki stariji, limovi ce biti tanki, pa gdje se god uhvatis, tu ces se i porezati, a nista neces moci ni variti, vec ces morat cjele table lima mjenjat, sto takodjer nije mal posao.
U reparaturu same vrsalice necu ni ulaziti, jer je to pogotovo ludost. Mjenjaj gumene lezajeve ladje, pregledaj da sabirna ravan nije trula, sita malo popravi ako treba i teraj ga.