-nisam dobio lozinku i zaporku za agronet imali još takvih ili je problem samo kod mene ...
-ja slao meil u zg i pitao, vele provjeri u agenciji u svom gradu, danas bio u korodvi u đakovu i tamo mi vele ispao problem u pošti i vratili im koverte s zaporkama ne uručene, dečko otišao i našao kovertu i dao mi, znači svi koji nisu dobili moraje u ured po iste ...
danas bio u Agenciji ,kaže tetka nevalja što sam ispunio,moraš sve listove proći,savjetujem da se nezamarate sa ispunjavanjem,odeš u agenciju,kažeš neznam i tetka ti ispuni,20 kn biljega i ajd na pivo
ps.ne zaboravite zaporku
ovo je pravi savjet! i ja tako napravio! otišao u službu i čovjek sve popunio. jedino što je malo gunđao jer sam sam nešto čačkao pa ostaje trag koji ne može izbrisati. a ja sam se upiškio od smijeha kad sam vidio vani 20 ljudi koji trebaju isto! kod mene je jedna kultura na dvije parcele i sve jednostavno!
I kobac preporuka svima koji imaju samo malo voćnjaka?
I kakav trag u Agronetu ti ostao od neuspjelog popunjavanja ili?
pa klinac je bio dosta "nadrndan", a tek je počeo raditi i več je usvojio "toplo" ponašanje naše administracije! uglavnom sve što napraviš sam u arkodu, problem je ispraviti i ostane nekakva "fleka" na tom popravljanim mjestima i to se ne može obrisati ( tako dotični kaže )! i navodno je to nekakav problem! ne znam od koga su kupili program u kojem se nešto ne može popraviti, ali vjerojatno če biti da on nezna kako se to radi! pa nisu valjda mislili da niko ne pravi greške kod unosa, a kod mene jedna kultura na dvije čestice! a kako če ratari to popuniti ne znam!
i još je bilo pitanja tipa zašto ste mjenjali lozinku ( a na upiti piše da obavezno promjeniš lozinku ) itd. ako nisi bio kod njih, ićeš pa se malo pripremi psihički!
jedino što je malo gunđao jer sam sam nešto čačkao pa ostaje trag koji ne može izbrisati. !
-može li mi tko pomoći , kako da razdjelim ili nadodam polja(ćelije) da mogu uipsati više kultura na istoj česrici
-imam čestice od 6-7 ha koje nisu pod istom kulturom a ne mogu ih podjeliti tj. neznam kako...