• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Agronet

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Na žalost kolega,mislim 40kn biljega i moraš otići u regionalni ured za gospodarstvo i oni izdaju novo,slično sam ja prošao zbog onih črčkarija malo veliko slovo i sad je sve veliko i jednostavno,ah kad se več pomenuo agronet ,ne znam zašto ga sporo otvara

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
Na žalost kolega,mislim 40kn biljega i moraš otići u regionalni ured za gospodarstvo i oni izdaju novo,slično sam ja prošao zbog onih črčkarija malo veliko slovo i sad je sve veliko i jednostavno,ah kad se več pomenuo agronet ,ne znam zašto ga sporo otvara

Najgore ti od 21-ponoći i nedjeljom svi poljoprivednici su tada na odmoru i zakrčen server ,a još ako imaš sporiji interner 2 ili 4 Mbit-sec onda ti o upola pada u tom razdoblju,pa još gore.
Probaj ujutro ranije

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Možda nije mjesto ali neka netko premjesti,danas dopodne avion je snimao situaciju na terenu,garant ovi iz agencije hoće vidjet malo polja prije kontrola

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Možda nije mjesto ali neka netko premjesti,danas dopodne avion je snimao situaciju na terenu,garant ovi iz agencije hoće vidjet malo polja prije kontrola

Pa,hebate,stalno si spominjal neku cijev,snajper i sl.,........pa kaj ga nisi skinul ko fazana:icon_super:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ma znaš Đuro da nema pucanja u naseljenom mjestu,samo neka on snima,meni ne smeta samo gdje su bili prijašnjih godina kada su neke table bile samo jednom potanjurane a vodile se kao obradiva površina,da su svi radili po PS, gdje bi nam bio kraj:icon_jook::icon_jook:

DELO1

Član
Tu od
9 Ožu 2009
Poruka
378
Imam problema s unošenjem više kultura na jednu česticu, jednostavno mi je malo sužena cijela stranica da se ne vidi kućica za uključiti više kultura, morao bi ili smanjiti sliku ili pomaknuti margine a ne mogu, može li netko pomoći...

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
Odzumiraj....
ctrl -
ili ctrl i kotač na mišu natrag

DELO1

Član
Tu od
9 Ožu 2009
Poruka
378
Hvala puno riješen problem, ..be me pola sata ne mogu skužiti kako da riješim, hvala još jednom ...

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
Ništa :)
I ja sam neki dan to vidio da je van ekrana pa sam isto odzumirao i ok je .

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
Ima li kakvih promjena u vezi ispunjavanja za isplatu poticaja u aplikaciji?

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
Ja probao ali ne radi na kraju čekao u redu ispred agencije 7sati i jos jedan sat unutra i rijesili

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
Katastrofa,danima pokušavao uči u agronet to sam uspio ali ispunit nikako,to se prijašnih godina nije dešavalo već 4 godine nisam ni kročio tamo. U petak od 7 sati- 11 stigao na red a bio sam peti.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Vidim da su promijenili statuse nekih kultura...

Hurki

Član
Tu od
20 Tra 2013
Poruka
245
LP svima.
Da ne otvaram novu temu bezveze, malo ću podignuti ovu temu iz mrtvih.

Malo sam guglao o svojemu problemu, pa nisam nigdje naišao na neko riješenje ili savjet kako riješiti taj isti problem.

Naime, danas sam se pokušao logirati na agronet, ali me ne želi prijaviti Neuspješna prijava. Pokušajte ponovno.

Dok je otac vodio OPG, on je išao u lokalnu savjetodavnu, te mu je gospodin koji radi preko agroneta popunjavao zahtjev za potporu. Na papiru na kojemu piše korisničko ime i lozinka je rukom dopisana nova lozinka (vjerojatno jer se mora promijeniti pri prvom logiranju? )

Probao sam sa obje lozinke, i ne radi nijedna.

Kome bih se trebao obratiti u vezi ovoga?

Najnoviji postovi

Na vrh