Najverovatnije je taj gotov ,jer je to vrlo kratko vreme punjenja da bi vrile celije. ako je bio prazan toliko da nemoze okretati motor i napuni se za samo sat vremena taj je 99% gotov. nebi bilo lose proveriti ga za 5 dana stajanja i na drugom traktoru gde je sigurno sve ispravno od instalacije i alnasera. i premeriti mu napon jedno sat vremena posle punjenja i za 4-5 dana. ako opadne napon ispod 12,3-12,4V taj se samoispraznjava tj ima spoj u celijama. retko koji ispod 12,6v moze startovati motor. ali opet probaj jer moze biti i do losih kontakta ,alnasera i sl.evo kolega napravio sam kako ste mi vi rekli...stavio da se puni i odvrnuo cepove...kroz sat vremena pocele su sve da vriju istodobno,,,e sad sta boi moglo bit dalje
Ako bi ja diodne mostove iz ovih ljepotana gore koristio u službi grcovog spoja na transformatorskom da li bi moglo biti problema ako tri diode spojim paralerno ?.
hehe .. možda nePuknuti ,videl sam ispravljače od elektro lokomotiva, imaju spojene diode u paralelu i u seriju , i to pun klinac dioda.Struje nabudu idealno raspoređene, ali bu šljakalo .
Još ak deneš 11kW ventilacije po grecu kak tam ima da radi na mlazni pogon
Ideš ti polako prema večoj kutiji...... na kotačima...
Ali ga svejeno treba uštekati u struju i na acu ..
Isti tretman traži i ovaj moj ..smije pokisnuti ...i ostavim ga , nema straha da ga tko popali ..zamjenil sam boje žica tak ako ga tko mazne da si sjebe akumulator..hehe ..nema osigurača ..
baš sam neki dan čitao to za preradu , piše da treba odvojiti cijeli dan za taj posao .:icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:
Koji si ti lik, puknuti!!!!:icon_fU:
Jel moguća prerada napajanja od kompa za punjač akumulatora??
Bude nekih 400-500w, s 12v istosmjerne struje..
Bi li valja, i jel prerada jednostavna?
Nisam mirija ima li u praksi točno 12,ili koji volt više..
ako ima "samo" 13v, teoretski bi moga bit ok..Ako bi ima 14v, super, taman..