• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Akumulatori

• Temu pokrenuo dgeceg
  • Datum prvog posta

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,111
Hoćeš reći - za koga je, dobro je! :hahah:
A ne baš tako. Niti su to laboratorijski, etaloni i kalibrirani instrumenti, a niti im je nabavna cijena... Koliko para, toliko muzike.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,984
Kupiš agm i vrlo vjerovatno će trajat 50% duže
I budeš ga platio 50%više
Nisu mi baš jasne prednosti tih start-stop automobila?
Ma čisto sranje,ima žena na Corsi,srećom pa ima tipka da se da to ugasiti. Pred koji mjesec joj otišao akumulator,novi agm yuasa platio 1200 kuna,pa ti imaj start-stop sistem

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,285
Sranje je to da, ja budem dal na svojem to preprogramirati da se to upali na tipku, a ne da se svaki put mora gasiti prilikom paljenja.
20220714_091758.jpg
Al zato je ova tipka Auto hold super stvar, ne mora se potezati rucna na nekakvim uzbrdicama, on sam zakoci i dok se pusta kvacilo i dodaje gas, samo krene.
Jedino mi se ne svida na tim novijim autima ova rucna na tipku, ne moze se snjima driftati po snijegu.. 😁😎

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,984
Moj Cmax ima klasičnu ručnu pa ne mogu driftat dok ne isključim ASR sistem,jbga,ne da elektronika

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,111
Prije par dana, se ispred Lidlla, u Šibeniku, na lakat zavoju, jedan htio pokazati frajerom i malo jače zacviliti gumama i driftati. Milimetar mu je falio da nije ostao ležati bočno 🤓😂. Šteta da poslije te scene nije stao i pokazao gače, moguće da su bile ofarbane.
Driftanje u gužvi prometa... Kaj god...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,864
Driftati (s prednjim pogonom) se može i bez ručne. ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,049
Baš danas imam situaciju s baterijom, ujutro "kuhalo" nije moglo zavrteti, več par dana kilavo vrti.
Punil se čitav dan i maloprije ga stavim, a on ne može okrenuti.
Najdem papire, star je godinu i po, taman jer ima dve garancije. Sad po drugog, a na novi proizvod je garancija ispočetka .......
I tak bi, garancija teče od danas...

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,632
Da nije garancija od datuma prodaje ? Trebal je datum pridaje staviti današnji dan

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,049
Pa on je meni dal novi proizvod, a kolko sam ja upučen na novi prizvod je garancija ispočetka.
E sad, nije mi dal nikakav papir. Ispunil je nekakav obrazac i na staru garanciju nadopisal današnji datum kad je dal novi proizvod.
Nebumo sad picajzle, nek potraje dve godine ja bum zadovoljan

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
275
Garancija ti vrijedi od datuma kupnje.
Garancijom oni potvrđuju da budeš proizvod koristiv bez problema minimalno koliko je garantni rok

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,049
Tak je, ali pošto oni nisu bili u mogučnosti proizvod popraviti zamjenili su ga novim, a novi proizvod ima garanciju kao novi proizvod.
Nebitno, bez ikakvih komplikacija i provjera ispravnosti instalacije čovjek je napisal papire i dal mi novi.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,734
Kaj se i Frišu dogodi da akumulator otkaže u garantnom roku?

Glede garancije, @MUHA je u pravu. Garancija teće ispočetka od datuma zamjene proizvoda. Bitno je evidentirati datum zamjene.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,049
Dogodi se i curi djete pa joj se ne zamjeri ;)
Ali dečki su ok, bez puno mudrovanja i ispitivanja sve je dogovoreno na obostrano zadovoljstvo

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,224
Danas mi je na autu crkal akumulator 45Ah, kad sam krenuo kući sa Kupe.
Ukrao malo struje iz drugog i "bris domom"

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,734
Jesi siguran u ovo? Ja mislim da griješiš
Možda, ali onda griješe i mnogi drugi.
Vjerojatno je regulirano zakonom o obveznim odnosima ili nekim drugim, ali ne da mi se pretraživati.
Ovo sam na brzinu zguglal:

Najnoviji postovi

Na vrh