Nije ni čudo kaj nije htio upaliti....Probat ću skinit poklopce, nisam jučer stigao. Ciak je aku,
Nije ni čudo kaj nije htio upaliti....Probat ću skinit poklopce, nisam jučer stigao. Ciak je aku,
Tako je, slažem se i dalje. Te decimalne brojke su nebitne.Ja ni ne vjerujem, zato sam stavil slike tri komada koji različito pokazuju.
I Plus se složil da to nema veze.
Pretekao me puknutiNe vjerujte svakom multimetru ...naročito onima za 5 eura
Imam starter na švas-aparatu, startne struje preko 500... 600A, već 30+ godina i upotrijebil sam ga dvaput u tom vremenu..... .Ali cijelo vrijeme razmišljam da bi bilo dobro imati taj Starter. Ono, za ne daj bože.
Poštovani @ROADRUNNER nije svejedno da li je neki akumulator "rijetko radio svoj posao", pa možda može još određeno vrijeme "dežurat" u nekakvom UPS-u, ali jako teško da se može boriti na prvoj vatrenoj liniji, naročito dok budu i niže temperature, a one kao takve smanjuju kapacitet akumulatorima. Iskreno se nadam da me 100% razumiješ.
Ok, drži dobar napon, još ga samo izmjeri kad alnasaš da vidiš na koliko pada napon.Drži napon kad je odstojao na 12.55 v. Izgleda da je to bez održavanja. Kad ga drmam bučka unutra. Dali je gelirani ili AGM.
Gel baterija ili AGM baterija?
Gel baterije se često brkaju s AGM baterijama. Koje su razlike i što je zajedničko baterijama? Obje vrste baterija su VRLA tip baterije i opremljene su ventilom za odzračivanje. Skraćenica VRLA označava olovnu bateriju reguliranu…ciak-auto.hr
Takve svari meni nisu mjerodavne. To ovisi o puno faktora....i sam vidiš da su skuplje te baterije kod nas nego vani..mi smo uvjek željni te tehnologije..pa nas šišaju kak stignu.U EV se hlade tekućinom…pa se svejedno dogodi da se EV zapali…
Ako PS baterija 18V, 8Ah (10 članaka) košta 60e (s akcijskom cijenom), računaj da bi za 14,4 40Ah trebalo 40 članaka, znači 240e. Spomenul sam najjeftinije baterije za alate, a kolika bi cijena baterija, ranga Bosch ili Makita, tek bila?