Kod mene je prije išao kabel od alternatora do anlasera oko 10kvadrata,rekao bi i više,s tim da je do sad bio na starom alternatoru na M6 vijak
Sad sam ljepo odrezao stopicu dole,razdvojio licne kabla otprilike napola i zalemio na dvije stopice i poštekao na oba izvoda alternatora,u svakom slučaju je taj moj kabel deblji od ona dva kaj su bila orginal sa tog alternatora spojeni dok je bio na autu,znam po tome jer sam nasreču imao orginal đek i par cm žica,tak je neko odcvikao i dobro je napravio,bar sam ja sad fino imao na kej zalemit žice i imam orginal đek
Sa koje male ti misliš da bi napajao lampe,sa ove kaj se vidi iza lagera? ta di nema veze sa B+ polom,tj sa ovom debelom žicom dole da bi sa nje vukao na neke potrošače
@dohtor - nevalja ti tabela!
Sad bih stavio od golfa 3 alternator i imao je dvije zice debela na B+ i tanka na D+ , na njemu pise da je 70 A a na D+ je imao jaaaako tanku zicu pa mi nije jasno kako je on mogao puniti sve s tom snagom preko tako tanke zice? I da stopica gdje se ukljucuje je isto neka micro