XDSS (bolje da si XDSS, nego samo SS hehe, malo za zajebanciju).
Prijatelju, dobrodošao u klubu AC,ja. Sad su shvatijo njihove boljke. Da ne kažem jedno od največih njegovih. Kod mene radi ovako več od kupnje. Zvuk dođe sa prednjeg trapa kučišča, gdje mu je diferencijal i iznad njega ljeti osovina za pogon mijenjača nazad. TAmo meni lupa, al samo na blagi nizbrdici , kad je neopterečen u 1 brzoj. Razpitavao sam se kod servisera, i kazao, da to mu so boljke, i da osovina toliko dobije lufta i poćinje lupati. KAzao mi je, da ak me jako ne moti, nek pusitm i tak oradim, jer troškovi jesu ak razkopaš i ak popraviš, dugo nema mira, pa počinje. KAzao je, da postoji mogučnost, da je zbog nemazanja čahure zgloba prije dobije osovina luft.
TAko, da pusti i vozi i stavi antifone prema buke hehe.
A zglob maži sa BFX renolit maščom crvene boje. NA dvoru postavi drvene stubove dovoljne višine i vozi preko njih prvo sporo, da se mica zglob i svaki krug mazalicom uguravaj silom ovu mast, možda tako riješiš stvar. Naravno riješijo si, kad mašča udari van sa zgloba heheheeh. I to napravi čim prije, da razradiš zglob. NAdam se ,da nije zaribal-zapekao i ak se razradi, ako se bude, da neče osovina još gore lupati.
Tako se nekom čovijeku dogodilo. KAd bijo nek sklop stroja mu zapekao, on išao i stvarao mali zvuk. Lik počinjo mazati ko lud i stroj postao jako glasan. PA mu oni drugi kaže-e vidiš, sad si ga sje..., jer si ga previše mazao hehe.