Što se tiče zglobaša, vijerujem da Krompi najbolje od nas zna razliko, al vijerujem, da ako tamo kojem nešto smeta, je problem. Imao sam Ferari, pa se ponašao čisto drugačije od TV i smetalo mi.
Zglobaše najviše vinogradari izabru, al drugi uskoro niko više, možda vočari. Kod nas potpunu su nestali. Izbijegavaju se ih svi u obični poljuprivredbi.
Problem največi i moje največe pljuvanje preko ovih serija Normal je upravo zbog tog nesinhronskog mijenjača. No na gore mijenjava ko u priči, al na dole bože nedaj. I Zetor tamo se bolje ponaša bez sinhrona. A ko zna, tih je malo. JA ne znam pa se sa AC ustavim na dole za mijenjati. A Zetor ide nekako za silo-ni problema velikog.
Ak napomenja Krompi, kako se ponaša Zetor sa više od jedan put večo težo i isto snago, bolje da ni nezna hehehe-tuga božja hehe. Al sve ove sitnice, koje napomenjate oko ovih osnovnih modelova traktora jesu zanemarive, ak se rade u jako maloj količini znate. Ak imaš dovesti na mijesec od daleko jedno prikolico drva, možeš sa ovimi bez kajanja, al kad u primer veliki radniki voze mrvo za siloz svaki traktor po 20-30 prikolic dnevno sa ovakvim napomenutim traktorom, onda ide u prodaju odmah tekom siliranja hehehe.
Zato za nas to je sve dobro, samo ak se ništa ne ošteti na njime i da nam služi duge, duge godine bez popravka.
Hehe , zanimivo bi bilo voziti meni nakon dugo vrijemena ovako ozki traktor, kao je Krompijev. Nemam ni predstave hehe.
Krompi još je jedan AC došao u moju okolino-polovan serije 5000, al točne serije neznam. Vlasnik imao prije njega dva TV-ja. Jednog malog PE 18, onda prodao i kupijo TV jednoklipac. Onda mijenjao motor i nabavijo od 30 ks. Sad ga mijenjao za AC polovan-stariji od našeg.
Meni stvara probleme koljenu več u dosta kračem vrijemenu rada i trebam izravnati ga tu i tamo. Kod Zetora nema problemova hehe. Ni kod TV, jer tamo je rupa pored kotača, al AC mal ome zeza.