Evo da se i ja javim 😉. U poslu sam preko glave,radi se od zvijezde do zvijezde kako bi se reklo. Ali samo neka ima posla .vremenski sam malo limitiran pa nemogu pisati i biti online često. Nadalje ,major tn 5800 i malčer ino elite 160 .došli su ,a sad što d vam kažem ..mogu vam pričati bajke ,basne i neznam što ali ajmo realni biti .dosad sam radio s tv 523 ,znaci košnja rotomalčerom ,vukao autoprikolicu (14,15 betonskih stupova od 260 cm ,pijesak i sl..) .odmah da napomenem ,nisam laik baš toliko. Iskustva s timberjackom ,cat 525b,kombinirka,hitner šumski zglobni i sl da ne nabrajam. Znači neki jarac bih trebao znati (kako upaliti traktor ,ravnomjerno paliti špere i sl 😂😂). Nadalje ,ovo je kupljeno isključivo za osobnu upotrebu ,tu i tamo nekome izmalčirati dečki. Znači nema silovanja po stroju ,nema gašenja traktora u pola brda da krepa,šaltanja u pola brda i sl. Uvijek postoji sutra ako se danas nemoze stići .ja neznam sad kakva se to brda kose ali ovo ovdje sve malčiram i uzbrdo i nizbrdo . U sličaju da neide ili tako nesto ,uvijek postoji neki drugi način kako nesto napraviti. Smatram da štogod da kupis (bilo to preko fonda ili svojim osobnim novcem ) čuvaj stroj da on sačuva tebe. Tv 523 1985 godina,evo dan danss radi ,nikakva generalka ,mijenjač ili sl. Svi servisi na vrijeme ,iako nije nesto jednu godinu radio obavezno promijenim ulja,filtere i ostalo.zasto ne radim s tomom više? Upravo zato jer smatram da mali trakorić nemoze odrzavati 5h (zasad ,a plan je do 7,8max) trajnog nasada i sl . Eto dečki ,lijep vam pozdrav .
P.s. sory što nestavljam slike ,ali nisam baš vičan tomu .