Joj joj krenimo redom...
Shejta čestitam i neka te dugo i dobro služio,kupio si jednu jako dobru mašinu, kod mene ima primjeraka koji imaju skoro 6000rs bez većih kvarova, motori su se pokazali jako dobri, vidim da je to serija sa duplim kvačilom i reverzibilan je? Pa nije teško održavat, svakih 200rs mjenjaš ulje ispušeš filter pratiš antifriz i sipaš naftu, mazalice imaš na zglobovima a najftinije je da sredinu mažeš svakih cca 30-40rs, i to ti je više manje to
TH87 čestitam, drago mi je čut da sve više korisnika foruma se odlučuje za AC, također jako kvalitetna mašina, Yanmar 3 cilindra 38ks pokazali su se u svojim mogućnostima odlične mašine,široki spektar namjene,zbog svojih dimenzija i okretnosti jako ga vole vinogradari tako da kod mene su 3 komada i ljudi nemaju primjedbe, također ima duplo kvačilo?
To si ga kupio na njuškalu onaj šta se dugo prodavao? E sad se samo postavlja pitanje zašto to sve radiš na 650rs? Ja bi promjenio samo filter i ulje od motora, ne vidim razloga mjenjat ulja od šasije, pogotovo jer je ulje za prednji dif malo skuplje jer to koristi i za hidrauliku, a iza u mjenjač ide obični hipenol ali opeta kažem ne vidim potrebu za time.
Ako se ne predomisliš u vezi mjenjanja obično su ti mjerači tako da ti nije bitno koliko ide.