• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Antonio Carraro

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
839
XDSS, sa ovimi gumami nitko ne ore koliko znam. Svi kupuju druge+naravno felne. A ak ustrajaš, jednobrazdnik kao veli ZJ i neče biti problema. Možda je bolje 14" nego 12". A i sa 12" virojatno bi išlo.
 

xdss

Član
Tu od
14 Velj 2016
Poruka
46
Rekao mi je ZJ da probam potražiti 2x12" negdje, pa da vidim kako ce se ponašati, jer da orem sa jednobrazdnim islo bi to poprilično sporo.
Ali ako nemogne sa ovim kupit ću jednobrazdni opet mi je to manja investicija nego kupiti nove gume i felne.
 

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
839
Ako je pijeskovito tlo onda da, jer za težke zemlje ovaj traktor je prelagani. Suprotno od Tomo Vinkovičev, koji su bili dobavljeni po večini original sa utegovima, ovi traktori nisu jih imali, jer to je dodatna doplata. Pa možda ni tvoj jih nema. Znači težak je kakvih 1450kg. Bar tako po katalogu piše.
 

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,048
Stavis vodu u gume i rijesis problem,ako ni to nije dosta stavis utegove, mozeg ga nagurat na 1800kg, ja sam mako vodu iz mojih jer mi ne treba a samo ga dodatno opterecuje nemam ni otegove i sa jedan 12" ide di god zelis na 30cm bez da čuje
 

xdss

Član
Tu od
14 Velj 2016
Poruka
46
Evo i slika
pnixYwlBj

pn6dSgZOj

pl7wtQnqj

plLuMrikj

pmfXY2Moj
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,949
Ne. Nemam ja AC-a.
Viktor kabine se nalaze samo u Švicarskoj.
 

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,643
Po gumama bi se moglo zaključiti da je dosta lupao po asfaltu. Inače izgleda sasvim OK.
 

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
839
Zašto su ove boce desno pored hidravlike? Dvije komada i što je onaj ventil hidravlični na stubu volana?
Ove gume zaista nisu dobre za orbo, al bude i problem, jer nema prostora između blatobrana. KAd bude klizavo, šopat če se ti ozbiljno. I to tako, da češ trebati demontirati kotač, da izčistiš van. Kod nas u selu 3 puta se to dogodilo seljacima. Ak ustrajaš kod tih gum kod orbe, pogledaj, ak ti ne bi smetao traktor malo proširen, jer blatobrane ne da se štelovat , kao na starim TV-jima.
 

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,048
Ovo definitvno nije traktor za oranje baren ne sa ovim gumama, ovo su gume za kosit na strmim djelovima da je sirok i stabilan, a koliko vidim to je i reverzibilna verzija tako da mozes vozit i na rikverc okrenes sjedalo i volan pa zezas susjede hehe redier to je za promjenit smjer vrnje serva kad zamjenis sjedalo i volan,izgleda ok, neznam za sta ga mislis koristit ali gume bi ti mogle bit veliki problem ako si ga kupio za doaćinstvo (oranje frezanje i šuma) inace izgleda ok, al mislim da je farban jer u originalu nema ove naljepnice na haubi a i farba mi se cini predobra za godine posto je to serija koju imam i ja.
Moj je ove godine dopeljo doma vec 40m3 drva, jos ni pola :p:
 

Prilozi

  • image.jpg
    image.jpg
    79.5 KB · Pregleda: 83
Posljednje uređivanje:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,429
One kugle su hidro akumulatori a što se reverzibilnosti tiče ovaj nema te mogučnosti okretanja sklopa (volan,komande,sedalo).
 

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,048
Ovaj put se ne mogu složit s tobom, al sacekaj gazdu da kaze, ja sam 99% siguran da može, jer ima ovaj ventil na volanu i onu kuglicu dole na nosacu volana koju povuces i preselis, a i vidis da je siri od normalnog ac zbog komandi iza tj ispod sjedala koje se e vide, mozda gresim al 99% sam siguran da je reverzibilni
 

friki

Član
Tu od
29 Sij 2012
Poruka
191
I ja isto mislim da je reverzibilni, jer i na mom AC 5500 (koji je reverzibilan) ima isto kao i na ovom na stupu volana za okrenit smjer vrtnje pri vožnji unazad. A usput, ni meni nisu gume za oranje, pa sa blokadama bez problema vuče kvernelandov plug 2x13:icon_weed:
 

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,429
Ako nije ovako onda nije reverzibilan.Armatura se skupa sa volanom mora preklopit prema sredini isto i sedalo.Sve skupa se onda okrene u onom obruču oko ručica menjača a toga nema na onom.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,949
Tak je na novi(ji)ma.
Možda se na starima to radilo malo primitivnije.
Ima li duple pedale?
 
Na vrh