Bok,
eto, drago mi je da je i ovaj forum malo zaživio, tj. dugo sam čekao da netko nešto napiše
)
Da, ja sam dugo tražio Tigrone seriju i konačno se isplatilo. Moj Tigrone je serija 74X(mislim da je 746 jer susjed ima istoga takvoga). Naime, vidim da pišete o Tigrone 720, koji kao takav na postoji. Naljepnica je stavljena iz razloga jer je bio skupi uvoz, točnije čak mislim da se ni nije smjeli uvesti traktori jači od 30 konja.. no nisam siguran. Uglavnom to sam pročitao negdje na stranom forumu i to je razloga zašto su stavljali manje brojeve. Moj Tigrone je serije ATLAS. Ruggerini motor, dva cilindra. Getriba je 8x8. Dakle ima 4 spore i 4 brze plus sve to naprijed i nazad. Sinhroni ima u trećoj i 4 brzini. Dakle šaltam ko u automobilu bez ikakve prepreke. Niže brzine nisam probao, jer stvarno nije bilo potrebe. Širok je 145 centimetra i ima 20 cola gume, ali malo su više nego ove nove. Naprijed su mu jos uvijek one prve gume! Naravno i posebno prvu i zadnju šperu. Malo sam ga pofarbao i skinuo mu prve blatobrane jer su bili savinuti, te ću na to mjesto staviti zaštitni okvir, te dao pošteljat bosh pumpu i dizne(novi ulošci). Ovi traktor o kojem je pričao lujo i ovaj iz štuparja su slični, ali su kraći i niži od ovog mojeg čuda. Iskreno, ovu godinu sam s nnjim prvi puta radio, tj čudio sam se da se sa 2x12" plugom zapravo igra. Istina staro je to željezo ali trenutno mi je Hoby
). Također, vec sam imao kupce koji mi nude 7K eura za njega. Naravno, nedam :mrgreen:
Evo vam par slika. Prva slika je slika kakav je bio kad sam ga doveo doma. Također, sada je i puno ljepše sređen, ako nista drugo barem čist
Također, fali mi na volanu poklopac, pa ako tko ima, platim
)
https://picasaweb.google.com/111930183828134317530/ProfilePhotos?authuser=0&feat=directlink
BIlo bi mi drago da podijelite iskustva, nemam ga dugo, pa je svaka informacija dobro dosla
)
Nikola