Pogledaj si stranicu proinstal. Odmah mozes kupit novu napunjenu bocu, ventil i ostalo kaj trebas. Aparati su vjerojatno kineski, ali po pricama ljudi djelova ima i servisa ima. Sogor je kupio njihov trofazni CO2 koji se koristi gotovo svaki dan. Aparat je za po doma odlican.Ekipa, može preporuka za neki aparat za varenje. Amater sam i povremeno imam potrebu variti cijevi i željezo do 3-4mm debljine. Razmišljao sam o ipotools aparatima, ali sam naišao na loša iskustva sa servisom. Neki limit je 500tinjak eura. A može i preporuka uz taj nešto jeftiniji i onaj do 1000 ako je stvarno stroj koji se isplati uzeti.
Garantira da možeš zamijeniti praznu bocu za punu bez plačanja atesta!A kaj garantira atest?
Skoro smo kupili isti aparat, samo smo probali, na prvu djeluje ok, ali nije radio ništa konkretno da bi ga mogli ocijeniti.Pozdrav svima ,
Došlo je i jedno novo pojačanje Varmig Profimig 2005D LCD.
Razlika 2005D LCD i običnog je u tome što ovaj ima bolji ekran, ostalo je isto. Mislim da se zapravo radi o novom modelu, kojeg još nisam uspio nigdje na netu naći.
Isproban je i zadovoljan sam....
View attachment 71021