Alfada Jadarko
Dobro znana faca
- Tu od
- 6 Velj 2011
- Poruka
- 1,004
upravo i mig mag tražim ali sam ograničen sa monofaznom strujom, a uzeo bi što jači jer nikada ne znaš gjde će mi i za šta trebati
kvalitetan aparat ima pravu nazivnu snagu.svi ovi kinezi i kopije koje cije jedno pise a u radu nema snage ni upola.170-180A mislim da imaju monofazni i to ti je sasvim dovoljno.pravo varenje plocevina i debljih stvari samo bazicnom elektrodom se moze garantovati kvalitet vara i izdrzljivost.bolje i polovan ispravan aparat nego ovi novi jeftini.meni je zao sto nisam kupio industriski co2 od 160A .tezak preko 400kg.proizveden 1969god i nikad se nije pokvario a vari ko da ima 300A.predvidjen da radi 24cas.samo euro kabal menjaj kad se ugreje i teraj dalje.bio 250 eur.
http://www.ipo-tools.hr/tehnika-zavarivanja/artikel/inverterski-ureaj-za-zavarivanje-arc200m/3 kupio sam ovaj aparat zanima me dali netko ima kakva iskustva snjim
a u ku... evo gledam neki reklamni letak, Einhell bt-gw 150 -399 kn + gratis 5 ploća 180 za inox. to ću sutra naručiti a ako ne valja, lagano ga šutnem i šaljem dalje, moža ga neka budala kao i ja kupi
Imam aparat za varenje rade koncar.Moj deda je bio bravar.Umro je pre 7god,a aparat od tad nije koristen.Neznam da li radi,ali radio je pre nego sto je deda umro.Nisam ga otvaro posto se nerazumem,ali znam da treba da se zamenu kabal za struju i masa.Evo ja sam staso,pa bi zeleo da naucim da varim.Treba mi savet dali da ga opravljam ili da kupim nov onaj mali kineski,ja sam gledo po prodavnicama i on je negde oko60-70e.
ja imam lose iskustvo bas sa Telwin force 165.posudio sam ga od starog i nakon 5 elektroda se samo zadimio i zaljepio elektrodu a garancija istekla par dana prije.............i to je bilo to izgorila ploca......
Nakon toga sam cim sam skupio pare kupio ESAB.
ja imam lose iskustvo bas sa Telwin force 165.posudio sam ga od starog i nakon 5 elektroda se samo zadimio i zaljepio elektrodu a garancija istekla par dana prije.............i to je bilo to izgorila ploca......
Nakon toga sam cim sam skupio pare kupio ESAB.