Varstroj je zakon stroj samo za moj dzep nije. Ekvivalentan varstroj mom lincolnu je kostao 5200kn kad sam ja gledao invertere. uz varstroj se dobiju kablovi al opet nekako vise ja vjerujem lincolnu i nisam pozalio ni trena.
Kolega ima varstroj CO2 1600 varmig, vari s njim sve zivo i nezivo malo mu fali za jace i deblje stvari no s obzirom na obzir, strojcina i pol. Posudjuje ga svatko ziv, ali "mali" se ne da nikako. od kvarova jedino ima greskom prerezano "crijevo" kroz koje ide zica i plin. varili nesto po puzu hedera na kombajnu i nisu vidjeli da je crijevo izmedju nozica i duplog prsta, okretali puz i nisu ni osjetili da su precvikali crijevo... Nista u trgovinu po novo kinesko i deri dalje
sva sreca pa ima EURO prihvat.
Gledaj samo trziste polovnih, ne drzi varstroj cjenu bez veze a "americkih" aparata bas i nema polovnih za prodaju, nadje se od kvalitetnijih poneki telwin na njuskalu.
Uz moj CO2 sam mogao birati: original rucka s 3 metra crijeva ili zamjenska od 4m. EURO prihvat, nikakva nadoplata. covjek je mislio da ima original rucku jednaku kao i ova kraca i mislio sam uzeti tu od 4m ali crijevo je bilo dosta mekse i nisam se usudio. Nije mi niti naj manje zao jer i ovako s 3m mogu zaci gdje god zelim. Aparat je na tockicima i ako treba priguram ga blize a u uskoj radioni metar viska moze samo skoditi radi "guzvanja" zice kroz njega.
Nego, kad smo vec kod CO2 dajte mi recite da li je moguce ugraditi bilo koji motoric na pogon zice ili mora biti originalni od neke firme ili tu postoji neki standard kao i s EURO prihvatom? Moj motoric u radu dosta zuji, mislio sam ga izvaditi, otvoriti i podmazati mozda se smanji to zujanje a ako ne da znam da ga u dogledno vrijeme mogu zamjeniti s recimo nekim boljim motiricem u slucaju da ovaj izgori. Covjek kod kojeg sam kupio aparat ima za njega sve moguce djelove dao je i garanciju ali ne bih vise ne takav motoric isao pa ako netko od vas zna koliki je problem zamjena doticnog neka malo pojasni.