Nadam se da ne kasnim,,,,jer za čestitke nikad kasno,,,,pa stoga sve najbolje,,,i da se sve želje ispune.................:supz:artyman:artyman:artyman:
Hvala , za dobru rijeć nikada nije kasno , jedino je žalosno što sam godinu dana stariji ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:gitarist:
Proči čre te,,,ako niš drugo,,,nek ti bude utijeha,,,da simlađi,,,sad za jednu,,,nego iduču godinu u ovo vrijeme..........:supz::supz::supz:
SRETAN ROĐENDAN. Nije strašno ima i nas starijih.Samo ti budi zdrav i kad variš pazi na oći trebat će ti za vidit ovakve od ženskinja lipote.A da si majstor od željeza vidi se, svaka ti dala.
Mašta može svašta ako nemaš bočne kose , ako imaš bočnu kosu onda se možeš jeb...t.
A zašto su tak daleko do traktora ..naročito ona dolje?
Dobro si se snašao. Pošto ti je bila tvornica TV blizu i tad dobra vremena to ti je bio najbolji način i rješenje.
Ja sam se sa sličnom izradom za TV 731 dosta namučijo.
A ono da je udaljena od traktora, to je vjerovatno mišleno da treba bit kuka što bliže traktoru, da ne razdiže prednji kraj traktora ako se vozi nešto težko sa jednoosvinkom.
A reci ti meni koji ti je bolji za ralicu pozimi, IMT ili TV?
Imam dva od tamića dobri su kad nema boljih , ali su dosta rjetki pa upadnu u ripne tako da ih ostane u upotrebi oko 30% i to je dosta dobro , ali sada sam nabavio za sitne novce dva nova od šlepera ( vjerojatno PEVEC-ovih ) na otpadu pa bih trebalo samo na povinutim spojnicama rastaviti izbaciti koju kariku da se dobije za užu gumu i dužinu skratiti za 16 coli , dobilo bi se puno na gustoći a i na jaćini , međutim ,,,,,,,,,,, u sredu sam obrezo prst , bio na šivanju tetive i prsta , langeta na njemu a sve ostalo sada mora stajati i čekati , a planova je bilo ,,,,,,,,,,,,,,,, hidro volan , leteća roto kosa na postojećoj malo redovnih popravaka na strojevima ,,,,, ali NIŠTA od toga