E
el pibe
Guest
Nije idealno pred proljetno vrijeme jer je prehladno i vlaga je prevelika.Zato sam si ja napravil kakve,takve uvijete u zatvorenom di se ja dobro snalazim i imam dobre rezultate.Bez nekih osnovnih uvijeta a to su pravilna vlaga i temperatura ja ne otvaram farbu a kamoli da bi zašel špricu mazati i špricati.Ja sam imao sreću pa sam učio od iskusnih majstora i doživio uspjehe i neuspjehe.A imao sam i hrpu vlastitih gafova iz toga sam puno naučio.A za papir mislim da nemam kaj drugo reči osim da ima zato dvije strane da bi se neki zapitali kak ga pravilno okrenuti.Makar ja više volim koristiti foliju Ili kombiniranu foliju sa papirom i tvornički uljepljenu traku uz rub, jer je lakše delati s njom.A tko zna kak špricati i na kojoj bazi nebu mu premočil ni obični novinski papir.I ovo nadmudrivanje ne vodi nigdje.Nek svaki radi kak zna,može i kak njemu odgovara.Moremo se jedino prepirati kad bi imali zajednički projekt di bi svi radili zajedno i ravnopravno sudjelovali u poslu.U takvoj situaciji možemo si međusobno sr*t i prigovarati.:icon_pidu: