• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Auto-prikolice

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
5,000
Ak mene pitaš, je.
Prodam ti ju za 1500...obojica smo na dobitku ;)
😂😂😂
Kad riješim svoju onda možemo pregovarati, do tad ne kupujem ništa.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,415
Moremo pregovarati, ali inflacija...znaš već... 🤭 :ROFLMAO:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,180
Pogledajte pod: #286 i #290
Rudo je "na pant" tako da se kutija diže na prednji kraj
Ako sam dobro videl, može se podići cijeli prednji kraj sa šasijom. Kak je to provrdivo u praksi, s obzirom da ima 2 osovine i treba značajnija sila podizanja?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,415
Z vintom ;)
pp4y3ina11ei4s5waci1p70qilcpj632.jpg

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,776
Može se tako kao na slici, a može se ugraditi takva dizalica, ali je predviđeno da se guranjem u nazad kotači blokiraju naletnom kočnicom i ako je kutija otkopčana (ona dva panta na slici) diže ju.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,166
Neznam tko ovima da atest za ove prikolice 🛞 :mad:
A ja da složim zaštitni luk od debelostjenih cijevi za traktor to nebi prošlo😖😣😡

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,781
Realno gledano, a kam to ide.
To je laka prikolica i kad se pravilno rasporedi teret (ko u avionu) to bi držalo i da je samo poheftano.

Znal sam, ali sam zaboravil, koliko tereta na vlak drži 1 kvadratni milimetar vara.

Na vrh