Ak mene pitaš, je.Nova je bila 1300€?
Prodam ti ju za 1500...obojica smo na dobitku
Ak mene pitaš, je.Nova je bila 1300€?
Ako sam dobro videl, može se podići cijeli prednji kraj sa šasijom. Kak je to provrdivo u praksi, s obzirom da ima 2 osovine i treba značajnija sila podizanja?Pogledajte pod: #286 i #290
Rudo je "na pant" tako da se kutija diže na prednji kraj
Naletnom kočnicom nemreš zakočiti u rikvercali je predviđeno da se guranjem u nazad kotači blokiraju naletnom kočnicom
Razmišljal sam o tome, ali mislim da bolje da su zavarili do kraja.Kaj se tiče varenja cijevi, vjerojatno im je opravdanje rupe za vruće cinčanje.
To kaj gledaš nisu cevi, već C i U profili. Ćoški nisu zavareni radi vrućeg cinčanja.A gle cevi kak su gore zavarene, to je valjda za provjetravanje
Sad vidim da je tak i bočni var odrađen
Razmišljal sam o tome, ali mislim da bolje da su zavarili do kraja.
Isto bu trajalo
To je onda kaj drugo, ja sam mislil da je cev.To kaj gledaš nisu cevi, već C i U profili. Ćoški nisu zavareni radi vrućeg cinčanja.
Ako se dobro sjecam ono je bila Pongrac?druge strane, ta prikolica bar ima šasiju. Seti se one pri tebi: na njoj je osovina bila prišarafljena za podnu šperploču.
Tak je.Onda nesme ostati niti mala rupica nigdje. Poskupljuje izradu pa se zato to izbjegava.
Ima veze, jer se cink nemre izcjediti (previše bi ga ostalo neocjeđeno, a to em je skupo, em diže masu šasije).To je onda kaj drugo, ja sam mislil da je cev.
To sa varenjem čoška u tom slučaju vručeg cinčanja nema nikakve veze.
Bila bi jača da je skroz povarena a cink bi opet svakam zašel.
Da Pongratz. U načelu laka prikolica za voziti "perje".Ako se dobro sjecam ono je bila Pongrac?
Nemam pojma kaj je kam bilo zašarafljeno ali znam da je prepeljala tereta......
Kaj tvoja nebu nikad, ti buš radije išel dvaput za svaki slučaj, znam ja tebe.
Jedino ako ju prodaš Manetu, onda je nastradala.
Danas se sve svodi na brzo i jeftino.Tak je.
Ja bi rekel da je danas malo meštara i nemaju aparata s kojim bi to znali tak napraviti.
A i ukupna masa je 750 kila, kad oduzmemo nepotreban teret imamo veču iskoristivu nosivost.