Hvala na odg..!
Odlučili smo odbaciti XV i čekati kraj 12. mjeseca, jel po novinarima bi trebala nova impreza 2017. doći i u RH
Ovo sa podignutim autom je točno sve, ali i ja bi vozio to auto ponekad, a ne želim govoriti koliko me je puta AWD, spuštenija i stabilnija obična iimpreza spasila u zavojima. Što se tiče Benzin vs Dizel, tu sam imao mnogo bitka i samo ću reći da je 1. zabluda kaj ljudi rade da uspoređuju TURBO dizele sa ATMOSFERCIM(benzin) te da u takvom dvoboju dizel ima prednost bas u perfomansama u istoj kubikaži! Dok u ravnomjernom dvoboju TB I TD po perfomansama TB ispred
nemam nišš proti dizela, ali to mi je koda da me neko ubode u živac kad na mnogobrojnim tkz. "auto-forumim" krenu priče o dominaciji dizela, pa da je dizel jače gorivo od benzina, jao ti na kemiji i predavanju o oktanima nisu bili.
no nmvz sad, na temu.
Ne znam Levorg ili impreza hatchbak sad, ostajemi jednino čekati izlazak impreze i vožnja :/ Nisam siguran, ali miss da sam pročitao da je kvar na dizel boxeru otklonjen, ono sa bregastom? + za dizela od subaru čovjek kaže da je potrošnja od 6-7l /100km, a jače vožnje 8l sad je li to puno za dizela od 150ks, AWD?