To neče baš svatko kupiti jel ti vrijedi samo za jednu marku auta, a danas svi sve delaju fala bogu.
Griješiš. Desilo se to da mi je miš pregrizao kabal od senzora temperature turbine. Otišao prvo kod svog majstora da vidi što je. Spojio ga je, i približno je detektiralo kvar, ali on nije znao uopće niti gdje se taj senzor nalazi, kako izgleda uopće i gdje je.. Na toj orginalnoj, izbacilo je istu grešku, ali i to da je senzor ostao bez napajanja strujom.. Dalje, slika na motoru točno gdje je, kako izgleda i dalje slike i postupak demontaže, zamjene i njegove instalacije. Mislim da ovo nijedna univerzala ne bi napravila, niti itko tko nema baš tako nešta za to.
E onda sam mogao i ja ići od jednog do drugog, da svaki nešta "popravi" i onda pljuvat i srat kak je merecedes smeće i kak sam x hiljada kn potrošio za popravak, a sve za 10 cm žice u kojoj je bio problem
:
Pošto prvo pomisliš na najgore, išao sam da vidim kolko taj senzor dođe, ali ni u Autodjelovima nisu imali pojma uopće šta je to i šta mi treba
: