I ja bi rekao da je to malo nize od 30/25.To je to o čemu pričam, možda mrvicu niže, ali to mi ne zlgeda ko 30/25, to mi se čini malo više ipak.
Did you lower your E90? if yes, with which kit?
yeah, i have zsp with H&r sport spring.
I ja bi rekao da je to malo nize od 30/25.
Al meni je to na slici definitovno savrsena visina.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
na tom gore su H&R sport opruge, sad kolko spuštaju pitanje je
e sad pošto je to amer ja sam našao da HR spušta 1.3"/1.2" odnosno 35/30....
original tema http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=19355
Skuzil sam kaj mislis, zato sam se i nadovezal.I ja bi rekao da je to malo nize od 30/25.
Al meni je to na slici definitovno savrsena visina.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Svaka felga na Bmw-u dobro stoji :
mislim da je i lik napisao da misli stavit 12mm distance otragaVidim da sam krivu riječ iskoristil, ali to sam mislil i ja, niže od 30/25.
Uglavnom to je to o čemu pričam, rub blatobrana poravnan s vanjskim rubom gume. Na ovoj E90 fali samo zadnja felga s manjim ET-om ili nekom distancom od 8-10mm da se guma poravna s blatobranom kak je i napred i to je to.
Kak taj BBS CH-R na svakom BMWu dobro zgleda, samo baš radi toga ju svaki drugi ima. Ali jeb... felga.
Svaka felga na Bmw-u dobro stoji :
Imaš više kitova od H&R; sport, pro, street i različito spuštaju...Imam ja na passatu H&R opruge, spustilo ga je 6cm :icon_weed:
Nisam baš tip koji se sam tak padobranski pojavljuje na meetovima ali ak se dogovorim s nekim od frendova ić ću...
Bio sam s frendom u 9 mjesecu tam kad je bio meet kod one birtije mislim da se zove Cubismo
Inače redovno prošećem na Vw tunning show-u u Karlovcu pošto mi je to 2 min od kuće...
Švarča -- prema mrzlom polju
Ja se sa ekipom dogovorim, prvi put je malo čudno uletet tak samo ali onda upoznaš ekipu i na svakom meetu upoznaš nekog novog. E i ja sam bil na meetu u Lonjici, to mi je pod obavezno jer je uvijek show dok mrak padne. A i na Mrežnici sam bil prošle i predprošle, to je isti vikend dok i VW meet u KA.
Ajd ako slučajno buš išel na koji meet ove godine javi pa da popijemo nešto :drink:. Ja pem vrlo vjerojatno na sve.
rofl):