Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,432
Ubacis i odes na tehnicki. Ako te tamo pitaju onda radis atest, inace, nema potrebe si zagorcavati zivot.
Marko, ak mijenjaš motor drugim tipom, mijenjaš osobine vozila i atest ti treba. Nemoj slušati svakave savjete jer te može skupo koštati.
Da slučajno, nedaj Bože, s tak prepravljenim neatestiranim autom trkneš nekoga, i sud zatraži vještačenje, polica osiguranja ti neće vrijediti (znači da moraš sam podmiriti štetu), natovaril si budeš i carinu na vrat, jer ne plaćaš ekologiju i cestarinu prema (pravom) volumenu motora, vozilo ti je po definiciji tehnički neispravno i kriv buš i za ono za kaj nisi kriv.
Sve je lijepo dok se niš ne dogodi. Ja se nebi igral na takav način. Nema smisla da ostatak života radiš za nečiju štetu. Razmisli.
Imam priliku uzeti bmw 320d za male pare.2001 god,nema xenone,automatska klima,ima 440k km,motor je ok,ne dimi,ne troši ulje,turbina ne slini i ne fućka,od nedostataka tu su podizači stakala koji nerade,osim vozačevog,ali to se lako sredi i tu i tamo malo hrđe..na blatobranu..ništa specijalno.interesantan mi je jedino zbog isofix pripreme za dječje sjedalice koje moja astra g nema.pa bih molio neke smjernice za i protiv (radije bih sijačicu žitnu uzeo)...
Nije da mi treba auto trenutno,ali kroz godinu dana kad ženi završi porodiljni trebat će još jedan auto.
Ma da, ali, ako se ne varam kubici nisu bitni več su bitni kilovati. Recimo moja makina ih ima barem 10, ako ne i 20 manje od onog na koliko plačam policu pa to nije nikog briga. A možda bi ja mogel malo ubrzati da bi stigel pa da se čup ne razbije.....Ćup ide na vodu dok se ne razbije...