nekad je tako bilo...Nekad su se ovako ispitivali a i dan danas je to najsigurnije.Otpoji ich sve od struje,te jedan po jedan ispitujes sa komadom zice tako da je zakacis za plus a drugi kraj stavljas na njh.Mora malo zaiskrit kod ispravnog,ako nema iskre odjeeboje a kad mjenjas onda sve jer dogodine opet mijenjat slijedeci je glupo a i upitno jer se znaju zapec i onda pocinje muzika.
Ne znam ali najjeftinije je da uzmeš akrilnu boju jer u nju ide i lak ,a to košta nekih 400kn minimum, plus ostale zezancije barem još 200kn. Kompresor mora biti barem 25L sa dobrim protokom zraka.Pa znas kako, boja je dosta očuvana, ali sam mislio komplet da predjem auto. Na nekoliko mjesta moram ispravit lim, nije nesto katastrofa, ali cu to da odradim. Drugo, imam kompresor neki hobi, dobar je, necu sad da uzmem, recimo da zavrsim farbanje za pola sata, nego necu da zurim. Jer da uzimam sprej, mnogo bi me kostalo ja mislim, jer sa jednim sprejom ne bih mogao mnogo površine da prodjem...?? Što mislite o ovim bojama, jesu li one OK za te stvari?
Lak
Boja