Ja uzel sinu Nexen u toj dimenziji za 345 kn sa svim popratnim radnjama.Jel sam montiraš i balansiraš? Jel kaj prišparaš ovakvom kupnjom? Kod mojeg meštra su trenutno 360 kn. Sava Eskimo S3+ u dimenziji 195/65-15. Uključena demontaža, montaža i balansiranje.
Prije par godina sam imao Nexen na svim autima, tada je bila predobra guma za svoju cijenu. Eh sada da li su se u medju vremenu sta pokvarili nisam upucen. Inace u zadnje dvije godine kupujem samo kineske gume i na auta i na kamioneJa uzel sinu Nexen u toj dimenziji za 345 kn sa svim popratnim radnjama.
Vidjet ćemo kakve su po snijegu ako ga bude bilo, za sad po mokrome puno bolje od Save.
Ima takvih dosta i koji imaju novaca i koji nemaju.Neodgovorno ponašanje.
Kakve jesu te kineske?Prije par godina sam imao Nexen na svim autima, tada je bila predobra guma za svoju cijenu. Eh sada da li su se u medju vremenu sta pokvarili nisam upucen. Inace u zadnje dvije godine kupujem samo kineske gume i na auta i na kamione
Znam ali proracun mi je ogranicen, a i nebi uzimao auto s vise od 50ak tis. km. A i opet nebi da je auto gol kao puska sto se tice opreme.Nemam ju pa ne mogu puno reć, za benzinac isto ne znam, ali dizel samo 2.0 gledaj, osjetna je razlika od 1.6.