drazenhonda
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 2,732
Židovi, i di to piše da oni imaju pravo na stare neispravne dijelove, ti dijelovi su vlasništvo vlasnika automobila.
Dobar vic, baš si me nasmijao.MTD..on je osim popravka auta htio malo novaca za sebe ..ma hočeš brus .
zašto nisi tražio da ti se auto popravi ?- zato jer si kalkulirao da ti ostane novaca ..i zato jer ti je netko svajetovao da nikad ne pristaneš na prvu ponudu.Dobar vic, baš si me nasmijao.
Po tebi ispada da sam namjerno čekao da me netko udari da se obogatim. Kad sam sve poplatio, ostala mi sića da sam na picu otišao, toliko o zaradi. 😉
Krivo, moj auto je bio u voznom stanju. Zašto nisam vozio u ovlašteni, auto više nije imao garanciju i dugo bi čekao popravak. 😉Zato si bio mjesec i pol bez auta, tako prolaze mudrijaši
Ja nemam dobro iskustvo sa njima, a nebih rekao da sam mudrijao... iskoristio sam kasko za neki drugi popravak i nakon što sam to odradio za nekih 2 tjedna je jelen doslovno skočio na mene. Bio sam osuđen na HLS, ispočetka sve uredno krenulo i brzo, ponudili mi odštetu 30 000 kn ili plaćanje po popravku sa popratnom dokumentacijom i po kataloškim brojevima. Zatražio sam plaćanje po popravku jer nisam ni sam znao koliko to može koštati. Sve je bilo dobro dok nisam zatražio novce dok sam auto popravio jer popravak je koštao 82 000 kn. Okej pdv vraćaju samo pola razumijem, ali godinu dana sam se navlačio za novce sa odvjetnikom, izvuko sam samo 53 000, tako da ja bi ih zaobilazio u širokom luku jer nakon što sam izabrao popravak, a ne prvu ponudu više nisu se ni javljali, pa su rekli da ja dokumentaciju nisam ni poslao, onda su mi rekli da oni koriste drugi mail za to, uglavnom katastrofa. 3 mjeseca sam zvao za novce nakon popravka, oni kažu provjeravamo kataloške brojeve svaki puta, ma užas, ne ponovilo se... Mana toga je što sam recimo i za štetu prijašnju koju sam radio preko kaska i ovo od jelena preko HLS, sam moram platit popravak, a onda po tome računu oni vraćaju novce, što razumijem, nije na majstorima da se navlače sa time i to je dobra stvar ako su korektni, ali ako su kao HLS u mom slučaju onda nastaje problem....Sad prije pola godine kad sam pogodio jadnu nemočnu bosu srnu lovnik mi je rekao na licu mjesta da neki njegov čeka godinu i pol ..i još ništa .
U HLS -u mi je rečeno da imaju 3500 predmeta , prihvatio sam ponudu ,za par dana stiže mejl da mi bude za 7 dana isplačeno ..i bilo je .