Ivane ispast će da te zaj*bavam....pa jel nevidiš kilometražu i broj godina???
136tkm i 12god. star a iz uvoza,pa to skoro pa da nema teorije ...a i mogo se je bar udostojit oprat ga kad ga stavlja na oglas,pa da na nešto sliči...
Neću više nikom pametovat i sugerirat i na taj način izazivat negativne reakcije....samo sam htjeo dat prijateljsku sugestiju i da razmotriš i neku drugu(možda bolju) soluciju...
Tvoji novci,tvoj izbor,pa ako i pogriješiš sam si izabrao,bit će ti lakše neće ti niko drugi bit kriv!
.
Prihvacam ja svaki savjet i kritiku i volim cuti vise misljenja, e sad ako su ona razlicita to je vec malo problem..
Vidim kilometrazu i broj godina, ali ima dosta auta koji su stari a ne vozeni, mozda je tako i taj..
Evo par primjera: Nas Golf 2000. g 174000 originalnih, susjedova Jetta 2006. 80000 km, susjedin Hyundai 2000. g 100000 km oridinalnih, jedan drugi susjed Astra, 2006. g 30000 km i jos ih ima par iz moje ulice od 25 kuca..
Sad dok sam to pisal zakljucil sam da u mojoj ulici svi i jesu sa malo km, a skoro svi kupljeni novi..
Da, i mamina prijateljica kupila nedavno Golf 2 1989 s 160000 km originalnih, auto nikad po snijegu vozen..
Tak da, vjerujem da se moze naci auta s malom kilometrazom..
A ovo da ne volis tog punta, u neku ruku te i razumijem, valjda ti se neki zamjerio i to je to..
Tako se meni zamjerio i sdi 50 kw i nikoe ni za zivu glavu ga nebi preporucil, jer znam ih 5 koji trose ulja da uopce ne trebaju mjenjati, tj svakih 5000 km im je izmjenjeno svo ulje..