Forumaši iz Koprivnice i okolice, ako je nekome možda poznata Opel VectraC kaj stoji ispred Šatraka več jedno dulje vreme, pa da mi reče koju o njoj, koliko dugo tam več stoji??
Naime, jučer sam tam zastal usput čisto da pogledam, po viđenom auto izgleda izvana u odličnom stanju, iznutra ko nov, no stoji tam več sigurno godinu dana pošto su diskovi kočnica hrđavi ko sam vrag, znači nije več jako dugo vožen, a i gume su na pol prazne, a to je sve skupa vjerojatno zato kaj je cijena malo pretjerana za več sad 7 godina star auto.
A sad malo o samom modelu!
Zanima me kak su se pokazali ti motori 88kw, 120 ks kod Opela?, zapremnina je 1.9, to je po meni ok, al opčenito o dotičnom motoru me zanima sve??
Elegance oprema, tu vidim da ima stvarno svega i svačega, raznih kerefeki potrebni hi nepotrebnih
I još jedna stvarčica, sad mi je žal kaj nisam pogledal DOT na gumi da utvrdim dal su mu prve gume (225/55r17), ali brine me to kaj su gume potrošene do kraja (do oznake), a piše na papiru cca 113.000 km, bojim se da to nebi bilo točno!
Navedeno je da je servisna knjižica uredna i da je uredno servisiran kod ovlaštenog, ali svejedno mi je to sve skupa sumnjivo, sve se to da namjestiti.
Pa eto ako imate koju pametnu za napisati samo dajte!
Evo slika auta.