Ak ti veliš da je tak onda idem u Šulekovu u Gumametal, poznam tam neke ljude .....
Zel si bum soma kuna, barem to nije danas problem.
Tebe da nema whew):
Mene bi bilo sram savjete po forumu davati da si neznam jedne usrane kočnice složiti sam i da za to moram plačati dok god si mogu to sam napraviti.Evo u petak mi je frend repariral i podmazal specijalnim uljem za gumice i ate mašću i promjenil pločice na stilu,desna zablokirala i počel je klipić oksidirat.
Zadnji klipiči imaju ko navoj i uvrtanjem se pomiću,ako nejde nemoj na silu,puknut će.
Pokušaj samo izvuć van klipić kupi gumice i repariraj...bez specijalnog ulja i masti niš od dobrog posla.
Ja sebi zadnje nebi nikad sam diral jer nemam ključ i klješta odgovarajuća.
Ili ih nosi u šulekovu u zg i pripremi od 300-500kn po komadu.
Bi uzel novo ili dal reparirati u Oficirov servis da sam pogorel po glavi.pa lakše ti je onda uzeti novo... kad je već tak :
Najbolje da uzme tvoj.Možda da kolega Oficir uzme Muhačev auto i ode kod mehaničara i reče da je njegov i kao u priči (živjeli su sretno):icon_super:
Oficir ... to je več odavno sastavljeno, do sad se možda i zastajalo, a ispitano je s zrakom.A dobro kad misliš da možeš sam udri,al me zanima kak buš nakraju kad to raskopaš ako kaj ne pukne,naštelal...wasntme):
od kad je tokar veči masjtor od mehaničara ?.
mehaničar nikad ne može ništa polomiti , smao fušeri i google meštri :icon_wink:Od onda kad mehaničar nekaj polomi pa mora ići k njemu da to riješi