Pa zar nije da ako je offset manji da felga ide više prema van?
Nekaj si sve u zadnje vrijeme razmišljam da zamjenim svog francuza, za nekog švabu, konkretno Golfa 4, ima 2 tu blizu mene 1,6 TDI, jedan je 66kW drugi 74kW, u čem je razlika osim u snazi i kaj je bolje?
Koliko bi mogo dobit za svog Megana 1,4 iz 1999.? Ima nove zimske gume, veliki servis napravljen pred 6 mjeseci, tad je stavljen i novi akumulator. Motor je besprijekoran, ne troši kapi ulja. Registriran je do 19.11.2015.
Mislim da ni jedan Golf 4 ne nosi 1,6 TDI motor, svi dizeli su bili 1,9..
Ima benzinaca sa 1,6..
Ma i ja sam u potrazi za Golfom 4 i to pretezno gledam ove od 66 kw, jer kazu da su to najbolji TDI motori i da s njima ima najmanje problema..
Ali rijetko ima koji da nema na satu 200 i vise tis km, a i nikad ne mozes znati jel ko vracao sat..
Zato se skroz bojim kupnje polovnog auta..
Nekaj si sve u zadnje vrijeme razmišljam da zamjenim svog francuza, za nekog švabu, konkretno Golfa 4, ima 2 tu blizu mene 1,6 TDI, jedan je 66kW drugi 74kW, u čem je razlika osim u snazi i kaj je bolje?
Koliko bi mogo dobit za svog Megana 1,4 iz 1999.? Ima nove zimske gume, veliki servis napravljen pred 6 mjeseci, tad je stavljen i novi akumulator. Motor je besprijekoran, ne troši kapi ulja. Registriran je do 19.11.2015.
Ispravak netočnog navoda, 1,9 TDI je, moj tipfeler. Rođak mi je autoelektričar kod majstora za kojeg kaže čovjek da da ga je servisirao pa će on sve još provjeriti. Tata mi ima na Passatu 1,9 TDI motor i mogu reć da se također pokazal jako dobar, makar mi se čini možda malko preslab za taj auto pogotovo dok mu se i klima uključi.